TV: Mayweather eller Pacquiao: Se hvem stjernerne holder med

Hvem vinder verdens største boksebrag? Floyd Mayweather og Manny Pacquiao? Se hvem verdens største stjerner tror vinder kampen

Se de kendtes bud på kampen her. (Video: Splash)

Bokseverden står på den anden ende i spænding forud for lørdagens gigantiske boksebrag i MGM Grand Garden Arena i Las Vegas, USA.

Hvis du ikke er klar over det, er det kampen mellem Floyd Mayweather og Manny Pacquiao, de venter på. Og hvis du ikke har hørt det, så er der over 1,5 milliarder kroner på spil, når amerikanske Mayweather sætter sin 47-0-rekord på spil mod filippinske Pacquiao.

Pacquiao efter sejren over Brandon Rios i 2013 - en kamp, der gav ham WBO-bæltet. (Foto: AP) Sport og Spil Pacquiao: Folkets mand

Floyd Mayweather Jr. har absolut ikke haft et almindeligt liv. (Foto: AP) Sport og Spil Mayweather: Far solgte mor crack og blev skudt, mens han holdt mig i sine arme

Kampen bokses lørdag aften på MGM Grand Hotel, der regnes for at være en af verdens største boksearenaer. Hotellet har 7.000 værelser og 9.000 medarbejdere. Ifølge hotellet venter de op mod 50.000 gæster i denne weekend.

Men hvem holder de amerikanske stjerner med? Film-skuespilleren Mark Wahlberg har væddet over en millioner kroner med musikeren P-Diddy. Wahlberg har penge på Pacquiao, mens P-Diddy tror på Mayweather.

Hvad siger folk som Mark Wahlberg, Megan Fox, Laila Ali, Jeb Bush og hende moderen, der stoppede sin søn i Baltimore-balladen til det kampen? Se det i toppen af artiklen.

Facebook har lavet et kort over, hvem fans i verdens lande støtter i lørdagens kamp. Grøn farve holder med Mayweather, rød farve holder med Manny, mens den grå farve er Kina. De har som bekendt ikke facebook.

 

35 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere