Tysk boksestjerne i livsfare efter skudopgør

Sværvægteren Manuel Charr i livsfare efter at være blevet skudt på en shawarma bar

Manuel Charr (t.v.) måtte i nat opereres efter at være blevet livsfarligt såret. (Polfoto)
Manuel Charr (t.v.) måtte i nat opereres efter at være blevet livsfarligt såret. (Polfoto)

Politifolkene var ifølge avisen Bild ikke i tvivl, da de tirsdag aften i Essen så offeret for et skyderi i en shawarma bar i Essen: Det var sværvægtsbokseren Manuel Charr.

Charr, der har bokset VM-kamp mod selveste Vitali Klitschko, blev skudt fra en bil, der kørte forbi stedet, men han var indledningsvist ved bevidsthed og tilsyneladende stabil, da han blev kørt væk i ambulance.

På hospitalet forværredes hans tilstand dog, og han måtte natten til onsdag opereres i seks timer. Hans tilstand kendes lige nu ikke, udover at Bild skriver, at han er - eller har været - i livsfare. Avisen oplyser ikke, hvor i kroppen eller hvor mange gange, bokseren er blevet skudt.

Skyderiet skal have handlet om en strid på facebook. En af Köln-bokserens bekendte siger til avisen:

- Det var en provokation, han blev uvenner med en mand fra Essen, og så ville han sige: Hør her, jeg er i din by, lad os mødes. Så havde fyren bedt Manuel om at møde op på spisestedet, men det var en fælde.

Gerningsmanden til skyderiet er ikke fundet.

30-årige Manuel Charr har bokset 32 prof-kampe og vundet de 28. I sine største kampe, mod Vitali Klitschko og Alexander Povetkin, foruden sin sidste kamp mod Mairis Briedis, er den Beirut-fødte bokser blevet stoppet.

Charr er i Tyskland også kendt for sin deltagelse i en sæson af reality-tv-serien Big Brother.

Se også: Rasede over nederlag mod Klitschko

0 kommentarer
Vis kommentarer