Tyson i Danmark: - Behøver ikke længere at have lyst til at slå nogen ihjel

Mike Tyson er lykkelig for, at han ikke skal bokse længere. Det var en stressende tid, ifølge amerikaneren

Mike Tyson har fået et mere bekymringsfrit liv, siden at han stoppede sin aktive boksekarriere i 2005. Foto: Jonas Olufson
Mike Tyson har fået et mere bekymringsfrit liv, siden at han stoppede sin aktive boksekarriere i 2005. Foto: Jonas Olufson

KØBENHAVN (Ekstra Bladet): Der var højt humør og grin i luften, da Mikkel Kessler og Mike Tyson holdt pressemøde på Scandic Hotel, Kødbyen, forud for deres to talkshows i København og Herning ved navn 'History of Legends'.

På pressemødet svarede de to boksekoryfæer på spørgsmål fra pressen.

Her var temaet blandt andet, om de to boksestjerner var glade for deres karrierestop, og specielt for Tyson var det en travl tid.

- Jeg er glad for, at jeg stoppede med boksning. Det var stressende, og nu behøver jeg ikke længere at have lyst til at slå nogen ihjel, siger Tyson, og det udløste stor latter i salen.

39-årige Kessler fortæller, at det var en svær beslutning at stoppe i boksning, men han er sikker på, at han har taget den rigtig beslutning. Han udelukker derfor at komme tilbage i den professionelle bokseverden - både som bokser og i en anden funktion.

- Jeg har været i bokseverdenen, og det er fint at træne nogle af unge, men jeg kan ikke se mig som en promoter i fremtiden, siger Kessler.

- Har du fortrudt noget i løbet af din karriere?, ville Ekstra Bladets udsendte gerne vide.

- Mine nederlag selvfølgelig, men jeg har også lært af min karriere og har set, at der er nogle rådne mennesker i branchen, siger Kessler til Ekstra Bladet.

Der var rigtig god stemning mellem de to store boksere på pressemødet. Foto: Jonas Olufson
Der var rigtig god stemning mellem de to store boksere på pressemødet. Foto: Jonas Olufson
 

Skal ramme sin modstander først
På pressemødet fortalte Kessler ligeledes, at han har set op til Tyson som bokser og fulgte mange af hans kampe som ung midt om natten dansk tid. De mødtes for første gang i en lufthavn i Las Vegas for 20 år siden og har ikke set hinanden siden.

Over 100 profesionelle kampe blev det til for Kessler og Tyson, og til de fremmødte havde Tyson også et godt råd i ærmet.

- Man skal først ramme sin modstander, før man selv bliver ramt, siger Tyson med et smil på læben.

'History of Legends' løber af stablen i Cirkusbygningen tirsdag aften, mens de to boksere drager til Herning onsdag. I løbet af talkshowsene vil bokselegenderne fortælle om deres op- og nedture i løbet af karrieren.

Kessler glæder sig: Nu tordner knockout-kongerne sammen