Uddelte tæsk i nat: Giv mig Mayweather

Engelske Amir Khan vil møde superstjernen efter sin sejr over Devon Alexander

Amir Khan var for stærk for Devon Alexander. (Foto: AP)
Amir Khan var for stærk for Devon Alexander. (Foto: AP)
Følg Boksning

Hvis der er en kamp, som alverdens boksefans har tigget om i de seneste år, så er det braget mellem giganterne Manny Pacquiao og Floyd Mayweather.

Det har dog endnu ikke vist sig muligt at lokke de to superstjerner i ringen mod hinanden, og måske venter der Mayweather en helt anden modstander i 2015.

For efter at have besejret Devon Alexander på point natten til søndag i Las Vegas, mener engelske Amir Khan, at det er ham, der bør stå forrest i køen til en dyst med manden, de kalder 'Money'.

Patrick tilbage med sejr

- Jeg har lige kæmpet mod en tredobbelt verdensmester og bevist, at jeg er en kraft, man skal regne med på 147 pund. Jeg tror, at jeg bliver bedre med alderen. Jeg er bedre nu, end da jeg var 26 og som 28-årig nærmer jeg mig mit peak. Jeg arbejder hårdt og leverer en af mine bedste præstationer, sagde Khan efter kampen, hvor Mayweather fik en direkte opfordring.

Mayweather så rapper skyde tv-stjerne og begå selvmord

- Jeg føler, at jeg beviste overfor alle, at jeg fortjener det (en kamp mod Mayweather - red.), lød budskabet, der fik masser af opbakning fra hans promotor, den gamle stjerne Oscar De La Hoya.

Nu drømmer Amir Khan om Floyd Mayweather. (Foto: AP)
Nu drømmer Amir Khan om Floyd Mayweather. (Foto: AP)

- Nu ved jeg, hvorfor Mayweather ikke vil møde ham. Han var fantastisk. Jeg ville ikke have bokset mod ham. Han peaker lige nu. Han ser fantastisk ud, lød det fra De La Hoya, der dog tvivler på, at Floyd Mayweather er til at lokke.

Svensk stjerneskud nedlagde legende

- Jeg har på fornemmelsen, at Mayweather vil tænke sig om to gange i forhold til at møde Amir Khan. Han viste fokus, fart, vinkler og balance. Han boksede næsten en perfekt kamp mod en venstrefodsbokser, hvilket er meget kompliceret.

Opgøret mod Devon Alxander var kun Khans anden kamp som fuldgyldig weltervægter, men det var ikke til at se i en ensidig og suveræn opvisning.

Og det kunne ses på dommersedlerne foran de 7.768 tilskuere i MGM Grand Garden Arena.

119-109, 118-110 og 120-108 lød scoren på dommernes pointkort.

 TV: Ny sejr til Micki: Vandt over Kessler-offer

 

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+