Udkørt Patrick vinder i skidt comeback

- Det blev ikke en kamp, som jeg havde håbet, sagde Patrick Nielsen efter en spinkel pointsejr

Patrick Nielsen sejrede trods vanskeligheder (Foto: Ernst van Norde)
Patrick Nielsen sejrede trods vanskeligheder (Foto: Ernst van Norde)

STRUER (Ekstra Bladet): Patrick Nielsen boksede på hjemmebane, men det kunne han ikke mærke, da han blev tilkendt sejren over colombianeren Neibi Berrocal ved Team Sauerland stævnet i Struer.

Der udbrød en mindre pibekoncert blandt de 1400 tilskuere, da den 25-årige Albertslund-knægt blev tildelt pointsejren efter en tæt kamp over ti omgange.

Patrick Nielsen fik ikke det comeback, han havde drømt om. Han fik sejren, men han måtte slide hårdt for den. Og sejren var bestemt ikke overbevisende fra Patrick Nielsens side.

Det blev et halvfesent comeback.

- Det blev hårdere end forventet. Jeg er ked af, at det ikke blev en kamp, som jeg havde drømt om. Men jeg skulle lige have banket noget rust af, siger Patrick Nielsen oven på sin sejr nummer 29 i 30 kampe.

Patrick Nielsen startede sådan set fint nok de første tre omgange, kom i store vanskeligheder i fjerde omgang. Trætheden begyndte at melde sig i sjette omgang, hvor han måtte slide. Det samme var tilfældet i de følgende omgange, hvor bokserne var i infight og Patrick Nielsen savnede det overskud, han tidligere har haft i ringen.

-  Jeg skal nok lige have en kamp mere, inden jeg skal møde de største, siger Patrick Nielsen med et skævt smil og et klart signal om, at der er meget at arbejde videre med i træningslokalet.

Mentalt har de seneste uger også været hårde for Patrick Nielsen. Han stoppede med sin træner, blev far og siden mistede han sin ven, Jørgen Lund, der sidste lørdag blev skuddræbt i et sommerhus. Derfor boksede Patrick Nielsen i Struer i et par bukser, hvor der stod RIP Jørgen Lund på forsiden af låret.

Siden blev hans bror anklaget for doping efter en kamp i sommer i Sydafrika. Mentalt har han haft en del at tænke på de senere dage.

Det mentale overskud savnede han i sandhed i ringen. Patrick Nielsen måtte i flere tilfælde ind at holde for at få luft. Han havde ikke overskuddet til at styre kampen fra ringens midte.

Straks efter kampen mod Beibi Berrocal blev Patrick Nielsen ført væk af Anti Doping Danmark. Han var udtaget til dopingtest.

Kampene blev vist Viasat Fighting

Fotos: Ernst van Norde:

 

Blodigt drama: 'Dansker-dræberen' sender Khattab i gulvet:

Se også: Kesslers lærling fik smæk

Se også: Mystisk dopinganklage mod dansk topbokser

Se også: Patricks fremtidsplaner: Jeg skal redde unge kriminelle

Tatoveringen på Daniel Heinzes overarm fortæller meget om hans egen kriminelle historie, før han fandt en redningsplanke i bokseringen. For andre er turen gået den anden vej, og dommene er mange. Foto: Jakob Jørgensen Sport og Spil Mord, misbrug, vold og voldtægter: Danske prof-bokseres Hall of Shame

I dag er Jørgen Hansen ramt af Alzheimers men han er stadig nem at få i godt humør, fortæller hans kone. Foto: René Schütze Sport og Spil Tom Bogs ikke alene: Gamle boksere betaler en høj pris

31 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere