Uforstående Sauerland: - Dina har intet at klage over

Nisse Sauerland er ikke ligefrem enig i Dina Thorslunds kritik – men han nævner nu datoen for den danske WBO-verdensmesters næste kamp

Dina Thorslund har ikke noget at brokke sig over, mener Nisse Sauerland. Claus Bonnerup
Dina Thorslund har ikke noget at brokke sig over, mener Nisse Sauerland. Claus Bonnerup

Dina Thorslund er frustreret. Det har hun mandag slået fast i Ekstra Bladets spalter.

Den 26-årige bokser har nemlig ikke været i ringen siden sit succesrige titelforsvar tilbage i juni mod australske April Adams – og det irriterer hende gevaldigt, understreger hun.

Dina Thorslund har hverken fået bekræftet dato eller modstander fra Team Sauerland. Foto: René Schütze Boksning Tordner mod Sauerland: - Jeg bliver holdt for nar

Men selvom den danske WBO-verdensmester i superbantamvægt – ifølge sig selv – lige nu er i sit livs form og ivrigt higer efter at komme i kamp igen, ja, så er der indtil nu hverken blevet bekræftet modstander eller fight date fra Team Sauerlands side, Dina Thorslunds promotor.

For en måned siden troede Thorslund endelig, at der var blevet fastlagt en dato for hendes næste kamp, hvilket hun stolt annoncerede på Facebook. Siden blev hun dog slemt skuffet, da det viste sig ikke at holde stik.

Derfor sagde Dina Thorslund til Ekstra Bladet, at hun følte, at hun var blevet holdt for nar.

For uvisheden vil i sidste ende uundgåeligt gå udover motivationen, gruer Dina Thorslund, der også har måttet konstatere, at kontraktforhandlingerne med Team Sauerland står i stampe.

Dina Thorslunds kontrakt udløber i slut februar næste år.

Datoen er på plads
Promotor Nisse Sauerland stiller sig dog mere eller mindre uforstående over for kritikken, da Ekstra Bladet fanger ham.

- Vi arbejder på en ny modstander i øjeblikket. Og med hensyn til kampdatoen, ser det ud til, at det bliver 29. februar. Det ved både Dina og hendes træner, Thomas, indleder Nisse Sauerland.

Et stævne, der efter al sandsynlighed bliver på hjemmebane i Struer.

- Vi håber på at lukke en ny aftale med Dina i starten af 2020. Det er positivt, og vi er meget sikre på, det nok skal falde på plads, understreger en kortfattet Nisse Sauerland, der samtidig påpeger, at der stadig er godt to måneder til kontrakten udløber med Thorslund.

- Vi er ikke bekymrede. Dina har allerede en god aftale, og jeg er sikker på, vi vil forlænge meget snart, siger han.

Artiklen fortsætter under billedet..

Foto: Jakob Jørgensen
Foto: Jakob Jørgensen
 

Intet at klage over
- Hun (Thorslund, red.) har været skadet (en brækket finger, red.) efter kampen i juni, og hun afviste at kæmpe i oktober. Se på, hvor mange gange hun har bokset – hun er en aktiv verdensmester. Dina har intet at klage over, fastslår Nisse Sauerland.

Ifølge promotoren er Team Sauerland i fuld gang med at finde frem til Dina Thorslunds næste modstander – og de er ifølge Nisse Sauerland allerede i kontakt med de tre titelindehavere, som Thorslund selv har smidt i spil i et Facebook-opslag.

Nemlig:

  • IBF-mesteren, Marcela Acuna, 43 år fra Argentina (super-bantamvægt)
  • WBC-mesteren, Yamileth Mercado, 21 år fra Mexico (super-bantamvægt)
  • WBA- og WBC-mesteren, Jelena Mrdjenovic, 37 år fra Canada (fjervægt)

- Jeg mener, hun bør gå en vægtklasse op, men det handler om at finde den helt rigtige modstander til Dina, og de tre mestre, hun har nævnt, har også selv høje forventninger til deres kampe, var det eneste, Nisse Sauerland ville ud med.

Dina Thorslund har bokset to kampe i 2019 - to titelforsvar af WBO-titlen mod Alesia Graf og April Adams.

Verdensmesteren Kamaru Usman uddeler en kæberasler til udfordreren Colby Covington. Foto: Ritzau Scanpix MMA Drama i nat: Stjerne brækker kæben

Patrick Nielsen ved stævnet i Gilleleje, da han gjorde comeback i oktober. Han har i første omgang afvist et tilbud fra Mogens Palle om at møde Jeppe Morell. Foto: Jonas Olufson. Boksning Afslører Patrick-tilbud: Vil skabe dansk bokse-brag

Sarah Mahfoud er fyldt 30 og tager maksimalt fem år mere som bokser, for hun skal også nå det med børn. Foto: Jonas Olufson Sport og Spil Sværger evig troskab

31 kommentarer
Vis kommentarer