Ugh-Ugh! Patrick møder en indianer

Det bliver en ægte Comanche-indianer, som Patrick Nielsen skal kæmpe imod, når danskeren i marts debuterer som supermellemvægter

Patrick Nielsen pointbesejrer sin polske modstander ved sin seneste optræden i ringen (Foto: Jakob Jørgensen).
Patrick Nielsen pointbesejrer sin polske modstander ved sin seneste optræden i ringen (Foto: Jakob Jørgensen).
Følg Boksning

Patrick Nielsen har blot været i ringen to gange inden for det seneste år og han har flere gange kæmpet gevaldigt for at komme ned i vægt, så han kunne ramme mellemvægtsgrænsen på omkring 72,5 kilo.

Det har fået den 23-årige Albertslund-bokser til at gå en vægtklasse op, således at at han ved Nordic Fight Night-stævnet 14. marts i Ballerup Super Arena for første gang i karrieren stiller op i supermellemvægt, hvor vægtgrænsen går ved 76,2 kilo.

Se eller gense Patrick Nielsens pointsejr over polske Wawrzyczek ved Nordic Figh Nigt i december sidste år:

I sin debut i 'Kesslers vægtklasse' skal Patrick Nielsen møde George ‘Comanche Boy’ Tahdooahnippah (34-1-2, 24 KO), der som kælenavnet antyder er en vaskeægte indianer fra Comanche-stammen.

36-årige Tahdooahnippah er tidligere græsk-romers bryder samt kickbokser og han begyndte således først sin boksekarriere som 25-årig. Han ser muligheden for at bokse hovedkamp ved det skandinaviske stævne som sin store chance for at komme tæt på egentlige titelkampe i en sen alder.

- Jeg kigger på timeglasset og kan se, at min tid rinder ud, men jeg kom sent ind i sporten, så jeg er sulten som aldrig før.

- Jeg kommer til Danmark for at vise, at de valgte den forkerte mand til denne kamp, lyder det selvtillidsfuldt fra Tahdooahnippah.

Hva’ er nu det? Patrick i Kessler-klassen

Oklahoma-fighteren, der aldrig tidligere har bokset udenfor USA's grænser, fortæller videre, at han bokser for alle 'indfødte amerikanere' i den betydning, vi ofte benævner som 'indianere'.

- Det, at jeg tager til en anden verdensdel for at bokse en stor kamp, giver unge amerikanere med indiansk baggrund en masse håb.

- Mange af dem, når et punkt i deres liv, hvor de ikke længere stræber efter noget og i stedet blot sætter sig tilbage i en offerrolle, siger George Tahdooahnippah, der med 24 knockoutsejre i sine 37 profkampe betegner sig selv som en vaskeægte 'knockoutkonge'.

Seneste nyt

Hvorfor må Michael Dyrby blive?

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.