Uhørt million-boksebrag nærmer sig: 'Hvor fanden er Floyd?!'

Irish Sun mener at vide, at boksebraget mellem Conor McGregor og Floyd Mayweahter er en formalitet. Der mangler bare de sidste detaljer. Selv har McGregor mere end indikeret det samme

Kampen mellem Floyd Mayweather og Conor McGregor vil formentlig blive en af de største i 2017 - hvis den bliver en realitet. Foto: Polfoto
Kampen mellem Floyd Mayweather og Conor McGregor vil formentlig blive en af de største i 2017 - hvis den bliver en realitet. Foto: Polfoto

De har peget handskerne ad hinanden. Der er sågar blevet råbt og truet den ene og den anden vej, og der er blevet lovet et af de mest spektakulære boksebrag nogensinde.

Nu ser det - måske - langt om længe ud til, at den gigantiske og besynderlige boksekamp mellem MMA-kæmperen Conor McGregor og den ubesejrede boksekonge Floyd Mayweather langt om længe bliver til noget. Det mener The Irish Sun at vide.

Ifølge en kilde fra Straight Blast Gym, hvor McGregor træner, når han er i Dublin i hjemlandet, er alt (næsten) klar til et fantastisk brag mellem McGregor og Mayweather i Las Vegas.

- Conor McGregor og Floyd Mayweather er blevet enige om en kamp, og begge har aftalt deres respektive honorarer, siger den anonyme kilde til The Irish Sun og uddyber:

- Kontrakten er ikke officielt blevet underskrevet endnu, fordi man afventer en tredje part, men alle detaljerne er blevet aftalt. Kampen kan endda blive annonceret inden for to uger, siger den anonyme kilde til

MacGregor skulle fredag have deltaget i et fan-arrangement på The Red Crow Moran Hotel i Dublin, men det har MMA-kongen aflyst 'grundet omstændigheder uden for deres (hotellets, red.) kontrol', siger en talsmand for hotellet ifølge The Irish Sun.

Dermed puster det til rygterne om et snarligt boksebrag mellem ireren og amerikaneren.

Er fløjet til Vegas
Kort efter aflysningen af eventet i Dublin drog McGregor så til spille- og boksebyen Las Vegas i staten Nevada.

Her skal 'the Notorious' først og fremmest gøre Nevada Sport Commission en tjeneste for en dumhed ireren begik, sidst han var i Vegas og kæmpede i MMA-buret mod Nate Diaz. For inden kampen tyrede han en flaske vand efter modstanderen.

Det kostede oprindeligt en bøde på 150.000 pund, svarende til 1,3 millioner kroner.  Men for at gøre skaden god igen har han lovet kommissionen af lave en antimoppe-video i Las Vegas.

Men det er angiveligt ikke McGregors eneste formål med besøget i spillebyen.

- Jeg kommer til at få min Las Vegas-bokselicens, og så må vi se, hvor fanden Floyd (Floyd Mayweather, red.) er henne?!, siger McGregor ifølge The Irish Sun.

Dermed antyder han, at der snart lægges kanvas til et møde mellem dem. Så kan de sidste detaljer måske ordnes i mellem den 28-årige irer og den 39-amerikaner i Las Vegas.

Conor McGregor er ikke bleg for at fornærme Floyd Mayweather. Foto: AP/Julio Cortez
Conor McGregor er ikke bleg for at fornærme Floyd Mayweather. Foto: AP/Julio Cortez
 

Mayweather klar med millioner
I januar deltog Mayweather i ESPN-showet 'First Take'. Her tog han boksehandsken fra munden forklarede, at han håber, at kampen bliver til noget, og at hans lejr allerede har fremsat et meget generøst tilbud til Conor McGregor.

- Vi har forsøgt at arrangere kampen mod Conor McGregor, forsikrer amerikaneren, der dog slet ikke kan begribe, at den irske gavflab har fremsat krav om at modtage en betaling, der matchede sin egen på 100 millioner dollar.

- De vidste, hvad mit tal er. Det var 100 millioner dollar. Det var mit tal. Vi er A-siden her. Jeg ved ikke, hvad Conor McGregor har tjent før - jeg er ret sikker på, at han ikke engang har tjent ti millioner på en kamp.

Han afslørede samtidig, at hans lejr var villige til at give McGregor 15 millioner dollars, knap 105 milllioner kroner for kampen. Og at de kunne tale om at dele procenter fra pay-per-view.

- Men vi er altså A-siden her. Jeg ved slet ikke, hvordan han kan tale om at få 20 eller 30 millioner dollars, når han ikke engang har prøvet at få otte eller ni millioner for en kamp, siger Floyd Mayweather, der bliver 40 til februar.

Selvsikker McGregor
McGregors selvtillid før det mulige møde fejler som sædvanlig ikke noget. Han er overbevist om, at han har, hvad der skal til for at knuse den erfarne og ubesejrede boksemester Mayweather.

- Jeg har rækkevidden. Jeg har ungdommen med mig. Jeg har selvtilliden. Jeg har den udforudsigelige stil. Du kan ikke forberede dig på min stil, har McGregor sagt ifølge The Irish Sun.

Ireren er klar til at erobre hele kampsportsverdenen.

- En fyr sagde til mig, 'hvorfor erobre én verden, når du kan erobre to?' Så jeg kommer til at erobre to verdener, siger den selvsikre irer.

Som professionel MMA-udøver har McGregor 21 sejre og tre nederlag bag sig. Mayweather har aldrig tabt i nogen af sine 49 boksekampe som professionel.

TV: Se vanvittige Conor McGregor smadre Alvarez på brutal knockout:

Se også: Mayweather klar til kæmpe comeback: Men griner af MMA-stjernens krav

Se også: Zlatan om Mayweather og McGregor: Havde sendt dem begge på hospitalet

Vild med dans-vinderen kunne fejre sejren efter en hurtigt overstået kamp. Foto: Ole Steen Boksning - 14. feb. 2017 - kl. 08:09 Bokse-Sarah: Hun skal nok overveje at stoppe med at bokse

Mogens Palle har ikke meget til overs for sin kollega, Allan Vester. Foto: Jakob Jørgensen Boksning - 13. feb. 2017 - kl. 22:31 Mogens Palle i voldsomt modangreb: Hvad fanden ved han om boksning?

41 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere