Var med i 'århundredes kamp': Bokselegende stopper med sejr

I karrierens sidste kamp fik bokseren Manny Pacquiao revanche over Timothy Bradley, som han slog med på point i Las Vegas

Manny Pacquiao satte punktum for karrieren med sin sejr nummer 58. (Foto: AP)
Manny Pacquiao satte punktum for karrieren med sin sejr nummer 58. (Foto: AP)

Den filippinske bokselegende Manny Pacquiao (58-6-2, 38 KO) har formentlig sendt sine sidste stød af sted i bokseringen.

Søndag morgen dansk tid vandt den 37-årige bokser sin sidste professionelle kamp over amerikaneren Timothy Bradley (33-2-1, 13 KO) i Las Vegas. Alle tre dommere havde stillingen 116-110 i Pacquiaos favør.

To gange i løbet af kampen sendte Pacquiao sin modstander i gulvet, og filippineren var formentlig klar over, at han blot selv skulle blive stående på benene for at vinde kampen på point.

Dermed sluttede Pacquiao en 21 år lang professionel karriere med 58 sejre, seks nederlag og to uafgjorte i sine 66 kampe. Samtidig fik han også revanche for nederlaget til Timothy Bradley i 2012.

Patrick Nielsen er tilbage og gør comeback efter sejren mod Rudy Markussen (Foto: Jakob Jørgensen) Boksning Patrick er tilbage: Nu kommer VM-kampen

Sidste år i maj var Manny Pacquiao, der blandt andet har kælenavnet "Pac-Man", med i den kamp, der blev promoveret som "Århundredets boksekamp". Her tabte Pacquiao til amerikaneren Floyd Mayweather.

Selv om det er slut med at se Pacquiao i bokseringen, vil han stadig være synlig i hjemlandet.

Bokseren har været et symbol på håb for den fattige del af den filippinske befolkning, og i maj er han af kandidaterne, når der skal vælges medlemmer til det filippinske senat.

De uhyggelig minutter efter Blackwells kollaps i ringen er nu afløst af optimisme (Foto: All Over Press) Boksning Efter uhyggeligt kollaps: Nu er Blackwell vågnet fra sin koma

Se flere billeder af  Manny Pacquiaos sidste triumf i karrieren her:

(Foto: AP)
(Foto: AP)

(Foto: AP)
(Foto: AP)
 

(Foto: AP)
(Foto: AP)

Se klip fra Pacquiaos træning op til Mayweather-kampen her (Video: SNTV)

14 kommentarer
Vis kommentarer