Verdens største blærerøv er tilbage!

Bokseren Floyd Mayweather annoncerer comeback næste år på sin Instagram-profil

Floyd Mayweather, der her er i ringen mod Manny Pacquiao, er klar til flere kampe. Foto: Ritzau Scanpix
Floyd Mayweather, der her er i ringen mod Manny Pacquiao, er klar til flere kampe. Foto: Ritzau Scanpix

To år efter at have lagt handskerne på hylden, meddeler Floyd Mayweather nu på sin Instagram-profil, at han vender tilbage til ringen i 2020.

Vis dette opslag på Instagram

Coming out of retirement in 2020

Et opslag delt af Floyd Mayweather (@floydmayweather) den

Den flabede bokselegende har udover sine imponerende sportslige bedrifter gjort sig berømt på absolut ikke at have noget imod at skilte med at have været en af verdens rigeste sportsmænd. Hans hang til dyre biler og 'bling-bling' har givet ham øgenavnet 'Money'.

Floyd Mayweather har blandt andet spenderet små 52 millioner kroner på dette palæ i Miami. Foto: All Over Press.
Floyd Mayweather har blandt andet spenderet små 52 millioner kroner på dette palæ i Miami. Foto: All Over Press.
 

Ekstra Bladet har tidligere skrevet artikler om hans overdådige livsstil, herunder hansSe også: Hytte til 161 millioner: Se Mayweathers nye pragtpalæ ogSe også: Bokse-blærerøv har syv kærester: 'At have én er for tæt på at have nul' . Det er altså ikke en mand, som er verdensmester i hverken ydmyghed eller monogami.

Floyd Mayweather er ikke den eneste sportsstjerne, der er god til at bruge penge. Læs alt om stjernernes dyre ure her: Mayweathers hang til bling bling er velkendt. Uret på armen er også en dyr fætter, men er dog ikke dyreste i bokserens samling. Foto: Ritzau Scanpix Sport og Spil Dolberg fik stjålet sit: Se sportsstjernernes vilde ure

Mayweather har til gengæld haft VM-bælter i fire forskellige vægtklasser og trak sig tilbage endnu ubesejret efter en kamp mod Conor McGregor i 2017 i, hvad der blev kaldt 'århundredets kamp'. Kampen blev vidt og bredt anset for en af de dyreste og største i sportsgrenens historie.

Der er altid store armbevægelser, når Floyd Mayweather ruller sig ud. Foto: AP
Der er altid store armbevægelser, når Floyd Mayweather ruller sig ud. Foto: AP
 

Verdensmester i hustruvold
Mayweather har dog ikke helt kunnet afgrænse udøvelsen af sine evner ud i kampsport til inden for ringens tove. Han har fem domme for blandt andet hustruvold på straffeattesten, den første fra 2002 og den seneste faldt i 2011.

Floyd Mayweather ses her iført en for ham vanlig guldkæde i 2019. Foto: Ritzau Scanpix
Floyd Mayweather ses her iført en for ham vanlig guldkæde i 2019. Foto: Ritzau Scanpix
 

Mayweather har tidligere bokset en enkelt gang i løbet af sit otium. I 1. runde knockoutede han den også ubesejrede japanske kickboxer Tenshin Nasukawa i  en showkamp i Tokyo 31. december 2018.

Se også: Legende i 'pøl af tårer' over grotesk regning

Fordi det var en showkamp og ren og skær tænkt som underholdning talte kampen ikke som et officielt opgør. Mayweather holdt da også fast i, at han var fortsat var pensioneret efter kampen. Indtil nu.

Se også: Hytte til 161 millioner: Se Mayweathers nye pragtpalæ

Se også: Hytte til 161 millioner: Se Mayweathers nye pragtpalæ Se også: Bokse-blærerøv har syv kærester: 'At have én er for tæt på at have nul'

Se også: Hytte til 161 millioner: Se Mayweathers nye pragtpalæ Se også: Bokse-blærerøv har syv kærester: 'At have én er for tæt på at have nul' Se også: Ærgerlig McGregor: Han stoppede den for tidligt!

Se også: Hytte til 161 millioner: Se Mayweathers nye pragtpalæ Se også: Bokse-blærerøv har syv kærester: 'At have én er for tæt på at have nul' Se også: Ærgerlig McGregor: Han stoppede den for tidligt! Se også: KNUST! Mayweather vinder århundredets kamp

Se også: Absurd løn i buret: Tjener svimlende beløb på megakamp

Se også: Kæmpe drama i VM-brag: 'Vi gør det igen'

Dette slag blev nådestødet for Sergey Kovalev, der ellers lod til at have styr på Canelo Alvarez i ringen. Foto: Ethan Miller/Ritzau Scanpix Boksning - 3. nov. 2019 - kl. 10:22 Se billederne: Ud af det blå slår han årets knockout!

Dette slag blev nådestødet for Sergey Kovalev, der ellers lod til at have styr på Canelo Alvarez i ringen. Foto: Ethan Miller/Ritzau Scanpix Boksning - 3. nov. 2019 - kl. 10:22 Se billederne: Ud af det blå slår han årets knockout! Se også: Beskylder legende for sex-overgreb

32 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere