Verdens største boksebrag på dansk tv

TV3Sport sender kampen mellem Floyd Mayweather og Manny Pacquiao

Lørdag 2. maj står disse to overfor hinanden i en boksering - hvilket alverdens boksefans sætter stor pris på. (Foto: AP)
Lørdag 2. maj står disse to overfor hinanden i en boksering - hvilket alverdens boksefans sætter stor pris på. (Foto: AP)

Der venter en lækkerbisken til de danske boksefans, når Floyd Mayweather og Manny Pacquiao mødes i den historiske boksekamp 2. maj i MGM Grand Garden Arena i Las Vegas.

Efter hvad Ekstra Bladet erfarer, vil kampen blive vist på dansk TV. Viasat, der har TV 3 Sport, vil ifølge Ekstra Bladets oplysninger sende kampen til danskerne.

Men det bliver med stor sandsynlighed en pay-per-view begivenhed, fordi det samtidig er en boksekamp, hvor der står gigantiske summer på spil. En enkeltstående begivenhed, hvor der omsættes for mange milliarder kroner.

Den mangedobbelte amerikanske verdensmester i boksning Floyd Mayweather (til venstre) har kurs mod at smadre alle tiders indtjeningsrekord for en sportsudøver. Her ses han sammen med Manny Pacquiao. De to mødes i Las Vegas 2. maj. (Foto: AP) Boksning - 3. apr. 2015 - kl. 07:31 Mayweather kan smadre alle indtjeningsrekorder

Det ventes nemlig, at kampen om WBC, WBA og WBO-titlen i weltervægt alene vil skabe en omsætning på den rigtige side af tre milliarder kroner.

Der er også udsigt til et gigantisk honorar til de to boksere for at stille op til kampen. Floyd Mayweather ventes at modtage i nærheden af én milliard kroner for kampen, der faktisk foregår i hans egen hjemby.

Mayweather er storfavorit i opgøret og regnes for en af de største boksere nogensinde. Han står med en pletfri rekordliste med 47 sejre i lige så mange kampe.

Manny Pacquiao må finde sig i en væsentlig lavere løn for det beskidte arbejde mellem tovene. Han får kun i omegnen af 700 millioner kroner for kampen. Han står med 50 sejre i 57 kampe som professionel.

Der er plads til 20.000 tilskuere og billetterne kostede i starten fra 10.000 kr. og op til 65.000 kr. Men i dag handles billetterne til priser over en halv million kroner for de dyreste.

Se også: Ali vælger side: Bokselegenden er Pacquiao-fan

27 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere