Vild med dans-Sarah uddelte lyn-knockout

I en ensidig forestilling, der næsten sluttede før den startede, fik vinderen af 'Vild med dans' den bedst tænkelige start på sin karriere som professionel bokser

Sarah Mahfoud fik hurtigt sin modstander i gulvet. Foto: Ole Steen
Sarah Mahfoud fik hurtigt sin modstander i gulvet. Foto: Ole Steen

Med tre kampe som professionel bokser og lige så mange nederlag, var der mange spørgsmålstegn ved kvaliteten af tjekkiske Petra Podraska, der lørdag aften var Sarah Mahfouds modstander i 'Vild med dans'-vinderens første kamp som professionel bokser.

Lad os gøre det klart med det samme: Petra Podraska er mere boksebold end bokser.

Hvilket hun også viste tegn på i sin professionelle debut mod danske Dina Thorslund, hvor hun allerede efter seks sekunder var nede og kysse gulvet. 24 sekunder senere var hele herligheden overstået. Sådan cirka lige så hurtigt gik det også til aftens stævne. 29 sekunder, så var det slut på teknisk knockout.

Det tog længere tid for Sarah Mahfoud at gå i ringen, end det tog at besejre aftenens modstander. Foto: Ole Steen
Det tog længere tid for Sarah Mahfoud at gå i ringen, end det tog at besejre aftenens modstander. Foto: Ole Steen

Efter at være blevet modtaget med stor jubel fra publikum gik Sarah Mahfoud hårdt på sin modstander, der gik lige så hårdt i gulvet. Og selvom tjekken rejste sig, gik der ikke lang tid, før kamplederen igen måtte sige endegyldigt stop.

Dette skal dog ikke tage noget fra Sarah Mahmoud, der gik til opgaven med den professionalisme, som kunne forventes. Hvis hun skal opfylde sin drøm om et verdensmesterskab, skal modstanderne besejres, uanset hvilket niveau - eller mangel på samme - de viser i ringen.

'Vild med dans'-darlingen har fået den optimale start på sit eventyr som professionel bokser, og nu må tiden vise, hvilken modstand hun står over for næste gang.

Der er i hvert fald en åben invitation fra Sauerland-bokseren og landskvinde Dina Thorslund, der gerne vil i ringen mod Sarah Mahfoud.

Aftenens tre første kampe har været et langt jubeltogt for danskerne.

Enock Poulsen slog sin spanske modstander på teknisk knockout et sekund inde i fjerde runde. Jonas Madsen vandt på knockout i tredje omgang. Ditlev Rossing gik tiden ud mod Milan Checvale, men med 3-0 i dommerstemmer var sejren aldrig i fare.

Se stævnets første kamp her:

Læs også: Ingen vidste hvem hun var: Nu får Vild med dans-vinder boksedebut

Foto: Jonas Olufson Boksning - 11. feb. 2017 - kl. 18:53 TV2 sagde nej: Her kan du se omstridt bokse-stævne

Sarah Mahfoud står over for sin debut som professionel. Foto: Jonas Olufson Boksning - 11. feb. 2017 - kl. 08:07 Bokse-babe fra Vild Med Dans: I må godt se min numse

Se også: Årets mest modbydelige knockout: Se verdensmester i uhyggeligt kollaps

Se også: Bokse-ikon fængslet for spritkørsel

Foto: AP/Mark J. Terrill Sport og Spil Dræbermaskinens fortid: Hans brødre døde i krig

43 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere