Vild opstandelse! Patrick stoppede Rudy

Patrick Nielsen tog karrierens største skalp med TKO-sejr over Rudy Markussen efter intens kamp - se tv-højdepunkter søndag morgen hos Ekstra Bladet

BRØNDBY HALLEN (Ekstra Bladet): Wow! Intensiteten, koncentrationen, vildskaben både i optakten og i ringen.

Patrick Nielsen besejrede lørdag efter midnat Rudy Markussen på TKO i 3. omgang, da et kort hook satte Amager-bokseren ned.

Markussen tog tællingen, rejste sig, men virkede usikker på benene, hvorefter han blev stoppet af kamplederen.

Brølet i Brøndby Hallen pressede trommehinderne ind i hovedet, og selvom Patrick Nielsen tydeligvis ikke var favoritten i hallen, fejrede folk sejren med ham, da han hang og skreg sin glæde ud fra ringhjørnet efter kampen.

Rudy Markussen var blevet båret i ringen til lyden af: ’Rudy, Rudy, Rudy, Rudy!’, mens der blev buhet ad Patrick Nielsen, som verbalt har været den klart mest udfarende i kampens optakt.

Fra klokken ringede kastede de to boksere sig ind i hinanden, og Markussen fyrede et af de sving af, som folk går i gulvet af, men det missede.

Nielsen fik etableret sit jab ganske fint, slog flere gange tilmed lige på med sin venstre slaghånd. Der var meget bryderi, slag efter ’break’, og begge bokserne var i gulvet, Markussen to gange, på grund af brydetag.

Markussen var dog også ramt i 2. omgang, hvor der sagtens kunne have været talt over ham efter en gulvtur.

rudy smadret.jpg

Gennem de to første omgange var der hele tiden fare på færde for begge boksere, men Nielsen ramte mest med sit jab, mens Markussen ikke kunne etablere sin grundboksning men virkede anspændt i sine bevægelser.

I 3. omgang sluttede det så, da Markussen gik ind i et kort, tørt venstre hook højt på hovedet fra kort afstand og gik i kanvassen.

Lydtrykket var helt ekstremt, højere end til mange Kessler-kampe, og da kamplederen vinkede forestillingen af, fordi han ikke fandt Markussen klar til at fortsætte, gik der vild opstandelse i foretagendet.

Patricks brødre: Vi skal feste på Vestegnen

Den foreløbige konklusion må blive, at Patrick Nielsen (28-1, 14 KO) fik den største skalp på sin rekordliste med sejren over den tidligere europamester og VM-udfordrer.

Nielsen er allerede rangeret i top-10 hos tre af de fire store bokseforbund, og lige uden for top-10 hos det fjerde. Med sejren over Rudy Markussen (39-4, 26 KO) rykker han endnu tættere på toppen.

Vinderen var blevet lovet en VM-kamp mod tyske Arthur Abraham. Nielsen mod Abraham i 2016? Ja, det er altså planen. Vi må se, om det også falder på plads.

Se  tv-klippet med den lækre walk-in, hvor Rudy Markussen går i ringen her:  (Se Patrick over artiklen)

Flere fotos fra kampen: (Fotograf Jakob Jørgensen) - se tv-højdepunkter fra kampen søndag morgen hos Ekstra Bladet

51566906.jpg

51566895.jpg

51566878.jpg

51566874.jpg

rudy smadret.jpg

51566822.jpg

Ekstra Bladet opdaterede live fra kampen - det kan du følge her:

 

1 af 2 
2 af 2 
231 kommentarer
Vis kommentarer