VM-bælter i fare: Boksestjerne i kæmpe narko-skandale

Den britiske verdensmester i sværvægtsboksning Tyson Fury har rodet sig ind i en dum narko-sag

Tyson Furys tid som verdensmester kan være i fare efter en narko-skandale. Foto: Tyson Fury.
Tyson Furys tid som verdensmester kan være i fare efter en narko-skandale. Foto: Tyson Fury.

Den britiske bokse-badboy Tyson Fury er på toppen af sin professionelle karriere med verdensmestertitlerne i IBF, WBA og WBO.

Men måske er det snart slut med at pynte sig med flotte bælter. Tyson Fury har nemlig rodet sig ud i problemer væk fra kanvassen, og det kan meget koste.

Engelske The Sun skriver, at 28-årige Fury er blevet testet positiv for kokain, og det kan meget vel koste ham alle titlerne, mener mediet.

Mediet skriver desuden, at farverige Fury blev taget i en dopingtest for en uges tid siden.

Måske kan kokain-skandalen ligefrem få betydning for hans mulige rematch mod Wladimir Klitschko. Den ukrainske kæmpe. Rematchen mellem Klitschko og Fury har i forvejen været omgærdet af masser af mystik.

Aflyste boksebrag
Tyson Fury måtte til boksefans- og eksperters store overraskelse aflyse braget mod Klitschko på grund af en ankelskade.

Derefter blev en rematch fastsat til den 29. oktober. Men heller ikke denne gang skal det lykkes ukraineren af få revanche over fure fyrige Fury for deres første og eneste opgør den 28. november 2015. For briten aflyste revanche-braget med den forklaring, at han ikke følte sig mentalt rede til at sætte sine tre titler på spil.

- Medicinske eksperter vurderer, at lidelsen er for alvorlig til, at han kan gennemføre en rematch, og at det vil kræve behandling, inden han kan komme tilbage i ringen, udtalte Tyson Furys promotor, Hennessy Sport, i sidste uge.

Fury lider angiveligt af en depression.

Danske kendte Bankede reporter ned på rød løber: Her får Patrick igen

Boksning Smask! Patrick Nielsen sendte EB-reporter på skadestuen

Den 32-årige amerikanske bokser Andre Ward er nuværende WBA Super - Verdensmester super-mellemvægt. Foto: AP/Eric Risberg Boksning Kessler-overmand får stor titelkamp i ny vægtklasse

Ukendte Daniel Heinze har krudt i handskerne. Der viste han fredag aften. Foto: Lars Poulsen. Boksning Heinze er Palles nye 'gamle' håb

9 kommentarer
Vis kommentarer