VM-drømmen udskudt: Patrick har slået hånden i stykker

Patrick Nielsen har pådraget sig brud i håndledet. Titel-kamp mod amerikaner udsat

Patrick Nielsen må væbne sig med tålmodighed, inden han igen er klar til at gå i ringen. (Foto: Jakob Jørgensen)
Patrick Nielsen må væbne sig med tålmodighed, inden han igen er klar til at gå i ringen. (Foto: Jakob Jørgensen)

Danmarks stærkeste bud på en kommende verdensmester i professionel boksning, Patrick Nielsen, må udsætte drømmen om en VM-kamp i denne omgang.

Albertslund-bokseren skulle ellers i ringen til karrierens 30. kamp i bar overkrop 28. maj i Kjellerup om WBO's Intercontinental  Title i supermellemvægt.

Floyd Mayweather fortæller, hvorfor kampen mod Conor McGregor skal afgøres i almindelig boksning (Foto: Polfoto) Boksning Mayweather om mega-kamp: Den bliver absolut til noget

Efter planen ventede en kamp mod amerikanske Denis Douglin, der forhåbentlig skulle bringe den 25-årige danske bokser tættere på en titelkamp, men nu har en skade spændt ben for drømmen i denne omgang.

Nielsen har nemlig pådraget sig et brud i mellemhånden og i håndledet under den sparring, der skulle forberede ham på opgøret. Så i stedet for 12 hårde omgange venter i stedet 8-12 ugers pause fra træningen.

- Jeg mærkede en del smerte i mit venstre håndled under sparringen, og jeg vidste, at der var noget galt, siger Patrick Nielsen i en pressemeddelelse og fortsætter:
 
- Jeg gik til en håndspecialist, der bekræftede skaden og fortalte mig, at jeg skal have en operation. Jeg er meget skuffet lige nu. Jeg så frem til at bokse mod Douglin 28. maj, så jeg kunne komme tættere på en VM-kamp. Nu er jeg nødt til at holde pause et stykke tid for at komme mig over skaden. Efter operationen går der otte uger, før jeg kan begynde at slå igen, men jeg kommer stærkt tilbage, og jeg ser frem til at bokse igen efter sommeren, lover han.

Den eventuelle kamp mod McGregor bliver større end braget mod Manny Pacquaio i maj 2015, vurderer Mayweather Senior (Foto: Polfoto) Boksning Far om mega-kampen: Mest ydmygende kamp nogensinde

Patrick Nielsen skulle have mødt amerikanske Denis Douglin (th), der her er i ringen mod engelske George Groves. (Foto: All Over Press)
Patrick Nielsen skulle have mødt amerikanske Denis Douglin (th), der her er i ringen mod engelske George Groves. (Foto: All Over Press)
 

Promotor Nisse Sauerland ærgrer sig naturligvis over skaden.
 
- Patricks operation vil blive overvåget af en af ​​de bedste håndspecialister i Berlin, og vi har fuld tillid til, at operationen bliver en succes, og at Patrick kommer sig hurtigt, lyder det fra tyskeren, der nu helt udsætter stævnet i Kjellerup.
 
- Vi bliver desværre nødt til at udskyde Nordic Fight Night 28. maj, men vi vil snarest muligt offentliggøre en ny dato, forklarer han.
 
Fans, der allerede har købt billetter til Nordic Fight Night 28. maj i Arena Midt, skal kontakte Billetlugen, hvis de vil have pengene tilbage.

En sanseløs Amir Khan blev lørdag aften stoppet af kampleder Kenny Bayliss efter et knusende knockout-punch fra Canelo Alvarez. (Foto: AP) Boksning Taberen hyldes efter årets knockout

Her sender Patrick Nielsen Pinzón i kanvassen:

11 kommentarer
Vis kommentarer