Dansk talent tabte efter overraskende kvalifikation

Tobias Rasmussen imponerede i kvalifikationen ved Polish Open, men tabte til 37-årig østriger i første runde

Tobias Rasmussen tabte til østrigsk veteran efter sin store overraskelse tidligere (Foto: DBTU)
Tobias Rasmussen tabte til østrigsk veteran efter sin store overraskelse tidligere (Foto: DBTU)

Efter en succesrig kvalifikation blev første runde endestationen for Tobias Rasmussen ved Polish Open.

Den unge danske bordtennisspiller, der er nummer 252 på verdensranglisten, tabte fredag eftermiddag 1-4 i sæt til veteranen Robert Gardos, der vandt med cifrene 11-6, 10-12, 11-8, 11-4, 11-6.

Den 37-årige østriger er regerende europamester for hold med Østrig. Han har også vundet EM-guld i herredouble samt vundet bronze i single ved EM.

Robert Gardos er nummer 51 i verden. Han tabte i øvrigt en tæt kamp over syv sæt til Jonathan Groth ved sidste uges OL-kvalifikationsturnering i Halmstad, hvor danskeren kvalificerede sig til OL i Rio.

Tobias Rasmussen ligger aktuelt nummer 252 i verden. (Foto: Dansk Bordtennis Union) Bordtennis Dansk stortalent chokerer: Banker fransk mester

Det danske bordtennishåb Jonathan Groth er klar til OL i Rio. (Foto: Jens Dresling) Bordtennis Dansk håb sikrer OL-plads i finaledrama

Det lykkedes ikke for Tobias Rasmussen at komme med til legene i Brasilien, men til gengæld kunne han glæde sig over at gøre det godt i kvalifikationen ved Polish Open.

Torsdag spillede danskeren sig ind i hovedturneringen ved at besejrede den nykårede franske mester Stephane Quaiche, der rangerer som nummer 91 på verdensranglisten.

Danskeren vandt 4-0 i sæt med de overbevisende cifre 11-9, 11-2, 11-6, 11-5.

Tobias Rasmussen var også med i U21-turneringen ved Polish Open, men også her er han færdig.

Tidligere fredag tabte danskeren 1-3 i sæt til japaneren Yuto Kizukuri.

0 kommentarer
Vis kommentarer