Maze i kirke-comeback: Det er helt fantastisk

Michael Maze fik efter et års skadespause comeback i Absalon kirke mandag aften. Det skete mod en af verdens bedste bordtennisspillere

Michael Maze var både spændt og glad, da vi fangede ham inden hans comeback. (Foto: Julie Sørensen)

Den danske bordtennisstjerne, Michael Maze, var mandag aften tilbage på banen efter en lang periode med skader.

Den 33-årige tidligere europamester har blandt andet gennemgået flere operationer i sit knæ, men ved et bordtennisarrangement i den ombyggede Absalon kirke i København, viste han, at han nu er på vej tilbage til international bordtennis igen.

- Det er super dejligt at være tilbage og især i sådan nogle omgivelser. Jeg er glad for, at jeg er blevet klar til det, siger han.

I dagens comeback mødte han sin banemand fra VM semifinalen i 2005, den kinesiske Ma Lin. Og selvom dagens kamp kun var en opvisningskamp, så er den et springbræt til målene for fremtiden.

- På den kortsigtede bane vil jeg gerne prøve at se, om jeg ikke kan kvalificere mig til OL i Rio til sommer. Det er ligesom det, der er i mit hoved lige nu, siger han.

Michael Maze har tidligere vundet OL bronze. Det skete, da han sammen med Finn Tugwell deltog i herredouble ved OL i Athen i 2004.

Idag var det også en storspillende Maze, der efter en tæt kamp kunne fejre revanchen med en sejr på 4-1 i sæt. Ifølge ham selv er vejen til OL dog stadig lang.

- Jeg er ikke så langt i den proces endnu, men det kan også gå hurtigt i sportens verden. Der har været positive takter de seneste par uger, og det er det vigtigste lige nu, siger han.

11 kommentarer
Vis kommentarer