Brandvarme Oklahoma tryner NBA-mestrene i storsejr

Oklahoma City Thunder vandt 133-105 over Golden State Warriors og fører nu 2-1 i kampe i NBA-slutspilsserien

Oklahoma City Tunder gav de forsvarende NBA-mestre prygl og fører nu 2-1 i serien. (Foto: AP)
Oklahoma City Tunder gav de forsvarende NBA-mestre prygl og fører nu 2-1 i serien. (Foto: AP)

De forsvarende NBA-mestre fra Golden State Warriors er kommet under stort pres i semifinaleserien i årets slutspil.

Natten til mandag dansk tid tabte Golden State så klart som 105-133 på udebane til Oklahoma City Thunder, som dermed er foran 2-1 i serien, der går over maksimalt syv kampe.

Hjemmeholdet dominerede gennem hele kampen, hvor den brandvarme duo med Kevin Durant og Russell Westbrook var flyvende.

De to superstjerner leverede henholdsvis 33 og 30 point, og de var klart bedre end Golden States normalt uhyggelige duo i skikkelse af Stephen Curry og Klay Thompson, der måtte nøjes med henholdsvis 24 og 18 point.

Stephen Curry bliver ved med at imponere i NBA. (Foto: AP) Anden sport Sætter Jordan til vægs: NBA-stjerne skriver vanvittig historie

Allerede ved pausen havde et skræmmende Oklahoma-hold bragt sig i front med hele 72-47, og den margin formåede Golden State aldrig at true.

Næste kamp er også i Oklahoma, som med endnu en sejr kan give sig selv tre matchbolde i slutspilsserien, hvor holdene kæmper om en plads i NBA-finalen.

Russell Westbrook maner dog til besindighed trods de lovende udsigter mod holdet, som ellers satte NBA-rekord med 73 sejre i grundspillet.

- Vi skal bevare den samme intensitet, samme angrebslyst, siger han ifølge AFP.

- Det er ikke for ingenting, Golden State havde den bedste statistik i NBA. Vi er nødt til at komme tilbage (til de næste kampe, red.) med det samme mindset og spille med den samme intensitet, lyder det fra Westbrook.

I de resterende fire kampe har begge hold to hjemmekampe hver.

Oklahoma City Thunder og Steven Adams leverede overraskelsen mod Andrew Bogut, Draymond Green og Golden State Warriors. (Foto: AP) Anden sport NBA-mestre taber første semi på eget gulv

0 kommentarer
Vis kommentarer