Dagen efter debut: Mystisk død på hotel

Rugby-spillere er chokerede, efter den unge rugby-spiller Archie Bruce døde natten til søndag

Den unge rugby-spiller Archie Bruce blev søndag morgen fundet død på et hotel. Foto: Twitter/BatleyBulldogs
Den unge rugby-spiller Archie Bruce blev søndag morgen fundet død på et hotel. Foto: Twitter/BatleyBulldogs

Den unge rugby-spiller Archie Bruce blev tidligt søndag morgen fundet død på et hotel. Det skriver engelske Daily Mirror.

Det skulle have været den helt store dag for det unge rugby-talent Archie Bruce, der lørdag fik debut for sin klub Badley Bulldogs.

Men natten til søndag omkom den unge rugby-spiller på mystisk vis. Klubben meddeler søndag den kedelige nyhed på Twitter, hvor de erklærer deres sorg.

- Vi er knuste over at kunne meddele dødsfaldet af vores unge spiller Archie Bruce, (20), som blev fundet på sit hotels soveværelse tidligt denne morgen. Han havde sin debut mod Toulouse i går aftes. Archies familie er blevet informeret omgående, skriver klubben på sin Twitter-profil.

Flere af rugby-spillerne i Storbritannien deler også deres sorg efter Archie Bruces' mystiske død.

- Sikke en chokerende nyhed. Hvil i fred Archie. Mine tanker går til familien, skriver den engelske landsholdsspiller Jermaine McGilvarry i et svar på klubbens tweet.

- Utrolig trist nyhed at vågne op til. Mine tanker går til familien, vennerne og holdkammerater og både Batley og Dewsbury Moor. Hvil i fred Archie, skriver den professionelle rugby-spiller Alex Walsley på Twitter.

Årsagen til Archie Bruces død vides endnu ikke.

Anden sport Spillede 50 minutter med sprængt testikel

Patrick Nielsen kommer ikke til at give sig i kast med MMA igen, sagde han på et pressemøde fredag. Foto: Aleksander Klug Boksning Patrick Nielsen efter tæsk: Færdig med MMA

Foto: William West/ Ritzau Scanpix Golf Thorbjørn Olesen risikerer fængselsstraf