Dansende Maradona overraskede ellevilde rugby-spillere

Den argentinske fodboldlegende var på lægterne, da Argentina slog Tonga ved rygby-VM. Og han mødte de henrykte spillere efter opgøret, hvor der blev danset og skrålet løs

Diego Maradona har altid været i stand til at lave overskrifter.

Både for det (fodbold) -geniale og det mere tossede, som kokain-misbrug og hustruvold.

Og den argentinske legende stopper ikke med at overraske - heller ikke i år 2015.

Fodbold - 10. jun. 2015 - kl. 06:45 Skidt indgreb: Maradona sparker barnebarn ned

For vidste du, at en af verdens bedste fodboldspillere nogensinde er stor rugby-fan? Nej, vel.

Men det er Maradona, og han var også at finde på lægterne i Leicester, da Argentina spillede en vigtig gruppekamp mod Tonga ved VM i rugby.

Den nu 54-årige argentiner var højtråbende og medlevende på tribunen, og da sejren kom i hus, ville Maradona gerne lykønske sine landsmænd for den flotte præstation.

Derfor besluttede han sig for at opsøge de store rugby-spillere i omklædningsrummet, hvor der blev danset og skrålet løs til argentinsk musik. Maradona tog sig også tid til at holde en følelsesladet tale for de benovede spillere.

- Gutter, det, jeg ønsker at sige, er, at I har gjort en hel nation lykkelig. Et land, der lider meget - og det siger jeg til jer med stor seriøsitet. I har givet landet noget, som de ikke har (lykke red.), og de får det ikke af dem, der burde give dem det, sagde Maradona ifølge avisen Olé.

Selvom de store rugby-spillere er stjerner i deres hjemland, så er der ingen, der kommer i nærheden af Maradona. Og spillerne var da også ellevilde, da legenden trådte ind i omklædningsrummet.

Se også: Top 100: Laudrup: Derfor er Maradona den største

- Jeg har altid fulgt ham i tv, men det er første gang, jeg møder ham i egen person. Jeg var chokeret, da jeg så ham, da han er den største spiller i historien. Det var et dejligt øjeblik, sagde profilen Nico Sánchez til Olé.

Argentina indfinder sig på andenpladsen i gruppe C - fire point efter New Zealand. To hold kvalificerer sig videre til kvartfinalen, og dermed har argentinerne næsten sikret sig plads i næste runde.

1 kommentar
Vis kommentarer