Dansk sportskanal lukker ned

TV3 Sport 2 bliver erstattet af en ny kanal med navnet TV3 MAX, som foruden sportsudsendelser også vil tilbyde serier og komedier

Det er ikke kun fodboldklubber verden over, der i disse dage har travlt med at handle, rokere rundt på trupperne og ændre på opstillinger.

Også på tv-fronten er der døre, som lukkes, for at andre så kan åbnes. Således oplyser MTG i en pressemeddelelse, at TV3 Sport 2 lukker ned for at blive erstattet af TV3 MAX. Det sker 31. oktober i år.

Sportsindholdet vil bestå på den nye kanal, som ydermere også vil tilbyde seerne komedier og serieindhold.

På den led skal fodboldinteresserede danskere, der i forvejen har TV3 Sport 2 på deres liste over kanaler, ikke frygte for, at Premier League-sendefladen går tabt.

- Med lanceringen af TV3 Max, der kombinerer nogle af vores stærkeste sportsrettigheder med unikt indhold fra den underholdende comedy-genre, gør vi vores samlede pallette af kanaler endnu stærkere. Vi håber, at seerne vil tage godt imod den nye kanal, siger Kim Poder, der er adm. direktør for MTG i Danmark.

Fra den store koncern oplyses det, at seere, der allerede har adgang til TV3 Sport 2, fremover også vil kunne se TV3 Max. Forbrugere, der har papir på den kontrakt, skal altså ikke ud på tv-transfermarkedet.

TV3 Sport 2 så dagens lys i 2013. Ifølge tal fra Gallup er det den mindste kanal i TV3's portefølje.

370 millioner for Dolberg: Europæisk storklub smider gigantisk bud

Officielt: Tidligere Brøndby-favorit skifter til Holland

Bolden ruller i Spanien: Kan Barca udfordre Real?

Fokus på fodboldvold: Så vildt går det for sig