Danske Spil nappede 20.000: Derfor får Lars ikke sine penge igen

Lars Olesen havde nået at juble hjemme i stuen, da Danske Spil pludselig trak pengene tilbage

Lørdagen gik fra god til fantastisk for Lars Olesen, da Liverpool i de døende minutter af Premier League-kampen mod Leicester City øgede fra 3-1 til 4-1.

Han havde nået at placere 1000 kroner på Danske Spils hjemmeside på væddemålet, at Liverpool ville vinde kampen med netop 4-1.

Odds var 20, hvilket sikrede vestjyden solide 20.000 kroner!

Derfor jubel i det esbjergensiske hjem hos Lars.

Men glæden var kort. Efter kort tid forsvandt pengene fra hans konto hos Danske Spil, selvom han havde fået en kvittering om sin gevinst.

Det fik ham til at harcelere kraftigt på facebook. Så voldsomt, at Ekstra Bladet ikke så anden udvej end at ringe til ham og få historien.

- Jeg undrer mig meget, kommer det meget behersket fra Lars Olesen over telefonen.

- Jeg havde nået at sige til lillemor, at der nok var lidt ekstra lommepenge i uge 42, siger han.

Erkender fejl
Han forsøgte efter eget udsagn at kontakte Danske Spils kundeservice, men han fik at vide, at der var lukket. Så skrev han en mail til dem, og først efter to henvendelser fik han en melding om, at man ville se på sagen og vende tilbage mandag.

Da Ekstra Bladet mandag fanger Danske Spils pressechef, Marie Westergaard, er tonen høflig og forklarende. Men Lars Olesen skal ikke være i tvivl: De 20.000 kroner ser han aldrig igen.

- Der er tale om en fejl i spildriften, og den tager vi fuldstændig på os, siger hun til Ekstra Bladet.

- Kl. 18.42 får vi et problem. Vi kan ikke ændre i Odds på kampen, de bevæger sig simpelthen ikke, siger hun med henvisning til, at live-odds på kampene ændrer sig i takt med kampens udvikling.

- Driften er nede, og derfor bør alle spil gå tilbage (så spillerne får deres indbetalte penge retur, red.). På det tidspunkt bør vi informere vores spillere om, at man ikke kan spille. Men det gør vi ikke, og det er en fejl, siger Marie Westergaard.

Hun understreger, at Danske Spil efterfølgende tilbagebetalte de penge, der var blevet spillet - inklusive Lars Olesens 1000 kroner.

Alle fik pengene tilbage
- Vi beklager virkelig meget, men vi henviser til paragraf 7, stk. 4 i vores vilkår, siger hun.

Her står: 'Viser det sig, at en gevinstoverførsel til en spillers netspilskonto eller en udbetaling af indestående midler til en spillers bankkonto beror på en fejl, f.eks. fordi grundlaget for gevinstudbetalingen viser sig at være fejlagtigt, eller der er tale om snyd eller anden misligholdelse af spilleregler eller nærværende vilkår m.v. fra spillerens side, er Danske Spil koncernen berettiget til at tilbageføre det udbetalte beløb fra netspilskontoen eller bankkontoen. Tilbageførsel fra netspilskontoen kan ske uanset om der er dækning herfor på spillerens netspilskonto'.

- Så Lars får ikke sin 20.000 kroner igen?

- Nej, det gør han ikke. Men vi vil også gerne tilføje, at alle spillere - også dem, der har spillet på de fejlbehæftede spil – også dem, der spillede i den givne periode og tabte - har fået penge tilbage, siger hun.

Det er ikke et svar, Lars Olesen bryder sig særlig meget om.

- Nej, det er utilfredsstillende. Hele proceduren har været rimelig grotesk - og håndteringen af det. De accepterer jo væddemålet, og så trækker de pengene senere, siger han opgivende.

- Hvad sker der så nu?

- Jeg har ikke tænkt mig at give op endnu. Jeg afventer at høre fra Danske Spil, og så må vi tage den derfra. Men tilfredsstillende er det ikke, siger han.

Seneste nyt

Langt de fleste pampere ender heldigvis med at blive drivvåde

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.