Drømmekampen bliver en realitet

Houston Rockets er klar til Eastern Conference-finalen i NBA, hvor holdet skal møde Golden State Warriors

Foto: AP
Foto: AP

Chris Paul var her, der og alle vegne, da han natten til onsdag dansk tid var med til at spille Houston Rockets videre i NBA-slutspillet.

Rockets vandt på hjemmebanen i Houston med cifrene 112-102 over Utah Jazz.

Dermed går Houtson Rockets videre med 4-1 i kampe i slutspilsserien, hvor der spilles bedst af syv kampe. Og Rockets er nu klar til Eastern Conference-finalen - svarende til den ene af NBA's semifinaler.

Den 1,83 centimeter høje Chris Paul skiftede inden sæsonen til Houston Rockets fra Los Angeles Clippers. I Houston har han sammen med Rockets-stjernen James Harden sæsonen igennem udgjort en giftig duo.

På trods af et hav af slutspilskampe så har Paul aldrig før været fremme ved konferencefinalerne i verdens bedste basketball-liga.

Men med 41 point - rekord for Paul i slutspillet - var han altså selv en stor del af årsagen til, at Houston sikrede sig avancement.

Hos gæsterne fra Utah Jazz blev Donovan Mitchell topscorer med 24 point.

Førsteårsspilleren har vist imponerende takter i slutspillet, men har haft en anelse svært ved at finde storspillet frem i serien mod Houston.

Rockets møder i konferencefinalen Golden State Warriors.

Foto: AP
Foto: AP
 

De regerende NBA-mestre vandt på hjemmebane med 113-104 over New Orleans Pelicans og er videre med samlet 4-1 i kampe.

Superstjernen Stephen Curry blev topscorer for Golden State Warriors med 28 point, mens Kevin Durant og Klay Thompson lavede henholdsvis 24 og 23 point for mestrene.

Anthony Davis stod for 34 point til New Orleans Pelicans.

Bakken Bears med større succes i Danmark end her i semifinalen i Europa, hvor de røg ud. Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix Anden sport 15 guld på 21 år: - Vi har aldrig været bedre

Dwyane Wade overvejer fremtiden. Foto: AP Anden sport Selv konen er i tvivl: Sagde legenden farvel til karrieren i nat?

1 kommentar
Vis kommentarer