Ender i seng med holdkammerat: Verdensmester i våd fejring

Verdensmesteren i snooker dokumenterer, hvordan han som planlagt gik på druk efter triumfen

Mark Williams har dokumenteret, hvordan det blev en særdeles våd nat efter VM-titlen kom i hus. Foto: All Over
Mark Williams har dokumenteret, hvordan det blev en særdeles våd nat efter VM-titlen kom i hus. Foto: All Over

Mark Williams havde lovet at møde nøgen op til pressemødet, hvis han vandt finalen. Dette løfte holdt den farverige waliser - til stor begejstring for de fremmødte journalister. Foto: Richard Sellers/Ritzau Scanpix Anden sport Bizart pressemøde: Verdensmester var splitternøgen

- Jeg skal feste hele natten. Sidste gang jeg vandt, tror jeg, jeg drak lidt mælk og gik i seng. Jeg går ikke i seng denne gang - ikke før det bliver lyst igen.

Sådan lød det fra Mark Williams, da han mandag blev snooker-verdensmester for tredje gang og sad helt nøgen på pressemødet og fortalte om sine fejringsplaner.

Og den 43-årige waliser levede i den grad op til egne planer. Det har han selv dokumenteret på sociale medier gennem adskillige tweets natten og morgenen igennem.

- Før solen står op stopper jeg ikke med at drikke, lød det fra Williams klokken lidt over fire tidligt tirsdag morgen.

En halv time senere blev verdensmesteren fuld af følelser.

- Jeg har aldrig fejret nogle af mine sejre, men denne gang gør jeg det. Uvirkeligt at se alle mine venner nyde dette øjeblik og have det sjovt - kun Matt Harrington og Big Viv mangler, lød det, mens hashtagget sagde 'drømmer jeg eller hvad'.

Yderligere 13 minutter senere - altså omkring kvart i fem om morgenen - skrev Williams igen, og denne gang blev han modig og henvendte sig til fodboldstjernen Kyle Walker.

- Kyle Walker, min dreng var for genert til at spørge dig om et foto i dag. Hvis jeg nogensinde får en chance for at tage ham med til en kamp, kan jeg så plage dig om et foto?, skrev snooker-verdensmesteren, der blot var i gang med øl-opvarmningen.

Kort før klokken 06 kunne Mark Williams slå fast, at han nu var oppe, og solen det samme, og at han stadig havde gang i øl-drikkeriet.

Ved 11-tiden kom så det ultimative foto.

- Morgenen efter - jeg er ikke helt sikker på, hvordan jeg kom i seng med Lee Walker (holdkammerat, der røg ud i 2. kval-runde, red), men hvem bekymrer sig om det, lød det fra verdensmesteren, der viste et yndigt foto af de mænd liggende i sengen i bar overkrop.

Kort efter kom så beviset for, at den stod på tømmermænd og tv-kigning, for verdensmesteren, der både vandt i 2000, 2003 og 2018.

Tirsdag kom det frem, hvorfor farverige Mark Williams optrådte splitternøgen på pressemødet efter finalesejren, og nøgen-stuntet kan du læse om lige her.

Den verdenskendte snookerspiller Ronnie O'Sullivan gæstede Danmark i 2016, hvor han spillede et par opvisningskampe. Foto: Jonas Olufson. Anden sport God stil: Verdensstjernen hjælper hjemløs i snedrive

Anden sport Unik præstation: Dansk snookerspiller skriver historie

Arkivfoto: Jonas Olufson Sport og Spil Blowjob, stoffer og store sejre: Mød snookerens Luis Suárez

7 kommentarer
Vis kommentarer