Frede kiggede på Nicki P.'s dame: Her er svaret til kronprinsen

Kronprins Frederik havnede i en spøjs situation, da han kiggede langt efter Nicki Pedersens kæreste under 'Sport 2016' i Herning. Nu svarer speedway-stjerne på det komiske billede 

Nicki Pedersen har ikke noget problem med, at Kronprins Frederik kiggede på hans kæreste Helene. Faktisk var han temmelig tilfreds med det. Foto: Claus Bonnerup.
Nicki Pedersen har ikke noget problem med, at Kronprins Frederik kiggede på hans kæreste Helene. Faktisk var han temmelig tilfreds med det. Foto: Claus Bonnerup.

Det er ikke altid lige let at have en smuk og attraktiv kæreste. For med det følger ofte lange, faste blikke fra folk på gaden - eller til festen...

Det kender speedway-stjernen Nicki Pedersen alt til.

Lørdag aften under det store awardshow 'Sport 2016' i Herning blev der kigget løs på Nicki Pedersens smukke, blonde kæreste Helene. Men det var ikke hvem som helst, der gloede. Det var nemlig Kronprins Frederik.

Ekstra Bladets fotograf Claus Bonnerup fangede det spøjse moment, hvor Fredes øjne ramte Helene, mens han samtidig forsøgte at hilse på Nicki Pedersen. Men Nicki P. har tilsyneladende ikke noget imod, at Frede kiggede på hans partner.

- Selvfølgelig er det okay. Det er cool nok med mig. Han stod i en situation, hvor han skulle have øjnene rettet på alle mulige ting samtidig. Og så er det jo, sagt med et glimt i øjet, ikke noget dårligt syn, han fik sig, da han så Helene, griner Nicki Pedersen, da Ekstra Bladet får ham i tale, og uddyber:

- Hvis Hans Kongelige Højhed kan kigge på (Nicki Pedersens kæreste, red.), så må det være okay.

Kæresten var tilfreds
Fredes lange blik var heller ikke noget, der efterfølgende lod til at genere Nicki Pedersens kæreste.

- Vi talte om det bagefter, og vi grinede af det under showet, da vi så det kom på nettet. Hun var også okay tilfreds. Han var jo også ovre at hilse pænt på hende, da vi ankom.

Nicki Pedersen viste sin flotte kæreste Helene frem under 'Sport 2016' i Herning. Det var Kronprins Frederik umiddelbart tilfreds med. Foto: Claus Bonnerup.
Nicki Pedersen viste sin flotte kæreste Helene frem under 'Sport 2016' i Herning. Det var Kronprins Frederik umiddelbart tilfreds med. Foto: Claus Bonnerup.

I det hele taget nød Nicki Pedersen Kronprins Frederiks selskab lørdag aften. De to har mødt hinanden flere gange til royale middage og awardshows. Og det lader til, at de klikker ganske fint.

- Han er lige så jordnær og rar som os andre. Han kan godt tage en god speedway-snak, og han spørger altid ind til, hvordan det går med mig og andre sportsfolk. Han følger med i, hvad der sker, kan jeg love dig for. Det gør han generelt med dansk sport.

Nicki Pedersen mener, at kongehuset og dansk sport er et godt match i det hele taget. De to har brug for hinanden, hvis man spørger den tredobbelte verdensmester.

- Det viser, at man holder sammen i Danmark. Kongehuset er klar over, at dansk sport er med til at sælge Danmark. De værdsætter det, vi gør for Danmark, og derfor følger vi også dem.

For tiden er Nicki Pedersen skadet. Men han forsikrer, at han er klar igen om fire måneder, når den nye speedway-sæson begynder for hans vedkommende.

Nicki gav for en sjælden gangs skyld plads i et sving og bukkede oven i købet dybt for kronprinsen, der brugte situationen til lige at orientere sig... Foto: Claus Bonnerup Sport Aftenens bedste billede: Nicki nikker - men hvad kigger Frede på?

Casper U. Mortensens Tv-kæreste Stine Bjerre Jørgensen var glad for, at han handlede på et hjertestop lørdag aften under sportsawardshow i Herning. Foto: Lars Poulsen/Claus Bonnerup. Håndbold Håndbold-heltens TV-kæreste: Jeg grinede også ad ham

Foto: Claus Bonnerup Svømning Pernille Blume vinder Årets Sportsnavn 2016

Fra 1984 til 1989 vandt de to danskere tre verdensmesterskaber hver. Den kolde luft var til at få øje på som her, ved VM i Amsterdam i1987, hvor Hans Nielsen trak det længste strå. Foto: Erik Kragh. Speedway Derfor blev Hans Nielsen og Erik Gundersen bitre rivaler

Her kommer Casper U. Mortensen styrtende tilbage efter dramaet på toilettet. Men da havde Morten Olsen nappet prisen på Mortensens vegne. Foto: Claus Bonnerup Håndbold Prisvinders toiletbesøg skabte latter: Nu fortæller han den dramatiske sandhed