Gennembanket! Donald Trump mobber detroniseret UFC-stjerne

Den frygtindgydende kvindelige fighter Ronda Rousey led et stort og overraskende nederlag i weekenden. Og det fik hun i den grad at høre for fra sine landsmænd

(Foto: AP)
(Foto: AP)

- Hun er cool nok, men selvfølgelig kommer hun til at tabe.

Nej, selvtilliden fejlede ikke noget hos den kvindelige MMA-fighter Ronda Rousey, da hun blev interviewet forud for titelkampen i bantamvægt mod sin landskvinde Holly Holm, der fandt sted søndag i Melbourne, Australien.

Den amerikanske superstjerne havde da også noget at have sin arrogance i.

Tolv gange er hun gået ind i buret de seneste fire år, og tolv gange har hun forladt det efter at have gennembanket sine modstandere. Derfor forventede de fleste - deriblandt Rousey selv - at den 13. sejr i træk ventede lige om hjørnet.

Eks-bokser chokerer: Giver superstjernen store prygl

Men ak nej.

I stedet sejrede den 34-årige eks-bokser Holm i overbevisende stil, da hun kun skulle bruge én omgang (fem minutter) og 59 sekunder på at detronisere Rousey.

Holm var altdominerende i den korte kamp, hvor Rousey ikke fik et ben til jorden i buret. Og MMA-stjernens store fald frydede flere landsmænd.

Forklaringen skal findes i, at Rousey i flere omgange har udtalt sig arrogant i pressen og over for sine modstandere. Og det er ikke gået ubemærket hen.

Kvinde provokerer Mayweather: Jeg kan banke dig

Superstjerne forudså sin egen undergang

Tidligere i år udtalte hun endda, at hun nemt kunne slå Floyd Mayweather i en tvekamp.

- Floyd er en af de bedste boksere nogensinde. Han ville helt sikkert slå mig i en boksekamp, for det er ikke det, jeg lever for. Men i et regulært slagsmål er der ikke nogen, der kan slå mig. Heller ikke ham, sagde hun i et interview.

Et udsagn, der i den grad irriterede den nu pensionerede bokser. Han kunne da heller ikke holde sig tilbage med drillerierne, da Rouseys nederlag var en realitet.

Mayweather kom ikke med en direkte stikpille, men fik i stedet sin ven rapperen 50 Cent til at publicere et billede på Instagram på vegne af ham.

Den amerikanske præsidentkandidat Donald Trump blandede sig også i mobberiet.

Trump hævdede i sommer, at Rousey godt kunne lide ham som kandidat, hvilket fik MMA-stjernen til at tasterne for at argumentere imod. I stedet erklærede hun sin støtte til demokraten Bernie Sanders i sidste uge - og det er ikke noget, der behager Trump.

- Glad for at se, at Ronda Rousety tabte sin titelkamp i går. Hun blev gennembanket - hun er ikke en god person!

Siden hen meldte den amerikanske popstjerne Lady Gaga sig også på banen.

Sanglærken var ikke imponeret over, at Rousey udviste dårlig sportsmanship inden opgøret, da hun nægtede at hilse på Holm med handskerne, som det bør sig.

Rousey udtalte sig ikke til pressen efter kampen, da hun blev kørt direkte til hospitalet efterfølgende for at få tjekket sine skader. Men på publicerede dette på sin Instagram-konto noget tid efter:

- Jeg vil gerne takke alle for deres kærlighed og støtte. Jeg forstår, hvorfor folk er bekymrede for mit velbefindende, men jeg har det fint. Som jeg før har sagt, så kommer det til at tage lidt tid, men jeg kommer tilbage, skriver Rousey.

Rousey og Holm var tæt på at komme i slagsmål allerede ved indvejningen. Gense den dramatiske episode i videoen nedenunder:

Der er tilsyneladende allerede en rematch mod Holly Holm i støbeskeen.

Hos mændene er der en dansker, der udmærker sig positivt i MMA-verden.

Danske Nicolas Dalby vandt sidste år over Sergei Churilov med denne vilde knockout , og derved overtog danskeren CWFC-bæltet fra ukraineren.

Se knockoutet her: