36-årig golfstjerne død

Den australske golfspiller Jarrod Lyle tabte onsdag aften sin kamp mod kræft

Jarrod Lyle blev 36 år. Foto: AP
Jarrod Lyle blev 36 år. Foto: AP

Den blot 36-årige australske golfstjerne Jarrod Lyle døde onsdag aften efter længere tids kræftsygdom.

Det oplyser Jarrod Lyles kone, Briony, ifølge avisen The Sydney Morning Herald.

- Det er hjerteskærende, at jeg må meddele, at Jarrod ikke er iblandt os længere. Han sov stille ind onsdag aften, efter han havde tilbragt sin sidste uge i Torquay med sin familie og nære venner, oplyser Briony Lyle ifølge den australske avis.

Jarrod Lyle gennemgik i december en knoglemarvstransplantation, efter han for tredje gang blev ramt af leukæmi. Denne gang kunne lægerne ikke gøre meget mere, og i juni meldte familien Lyle ud, at kræftsygdommen udviklede sig i en trist retning.

Allerede dengang var Jarrod Lyle så syg, at han hverken var i stand til at læse eller skrive, oplyste Briony Lyle. Siden slutningen af juli modtog Lyle udelukkende palliativ behandling.

Den australske golfspiller vandt kampen mod kræft både i 1998 og i 2012, og han formåede endda at vende tilbage til livet som professionel golfspiller i begge omgange. Jarrod Lyle spillede fire sæsoner på den amerikanske PGA-tour, og han vandt over to millioner dollar i præmiepenge.

Jarrod Lyle efterlader sig to døtre udover sin kone.

Se også: Olesen afslutter med kanonrunde

Se også: Italiener slår Woods og McIlroy og vinder British Open

Tiger Woods har genfundet fordums styrke under dette års British Open. Han er med i spillet om den endelige sejr efter de første tre dage. Foto: AP Golf - 22. jul. 2018 - kl. 08:40 Legendens store comeback: - Vidste ikke, om det nogensinde ville ske igen

Se også: Danske kvinder skriver historie

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere