Tigeren presset til at vise ski-baben frem

Tiger Woods og skiløberen LIndsey Vonn valgte at offentliggøre deres forhold for at komme paparazzi-fotograferne i forkøbet

(Privatfoto)
(Privatfoto)

På trods af de ganske veldokumenterede sidespring Tigers Woods havde en mindre syndflod af under ægteskabet med Elin Nordegren, så har golfstjernen altid værnet ekstremt om sit privatliv - også før han mødte Nordegren og giftede sig med den svenske skønhed.

Billeder fra bryluppet, der blev holdt på en hemmelig ø, blev taget af en golffotograf, som Woods kendte og stolede på, lige som billeder fra fødslen af hans to børn blev frigivet gennem et billedbureau. Og da Tiger Woods' sidespring og split fra Nordegren ramte offentligheden, var der ingen, der så Tiger Woods i godt og vel tre måneder, selv om paparazzifotograferne jagede ham som sultne ulve.

Derfor er det heller ikke tilfældigt, at nyheden om hans forhold til den olympiske ski-babe Lindsey Vonn bliver offentliggjort nu.

Læs også:

Skibaben og tigeren: Vi er kærester

- Det er meget simpelt. Vi er glade for, hvor vi er nu, men vi ville også spænde ben for 'stalkarazzierne' og alle de tarvelige hjemmeside, der er følger efter os.

- Jeg har oplevet episoder, hvor det var farligt for mine børn - det er så langt, der går. Så ved at stå frem, devaluerer vi paparazziernes billeder. Desværre er sådan, vores samfund er nu, så vi følte, at det var det bedste at gøre, siger Tiger Woods til AP.

Tiger Woods og Lindsey Vonn lagde en update om deres forhold på facebook samtidig sammen med billeder taget i et studie.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Kom nu ud af busken, Dyrby