Tigers vanvittige rekord: 24 birdier på 54 huller

Tiger Woods er uhyre velspillende ved WGC-turneringen i Florida - han har lavet 24 birdier på 54 huller

Tiger Woods er flyvende. (Foto: AP)
Tiger Woods er flyvende. (Foto: AP)

Mens Rory McIlroy fortsat leder efter sidste års form, er Tiger Woods i modsætning til den aktuelle verdensetter forrygende godt spillende for tiden.

Natten til søndag dansk tid gik Woods endnu en flot runde ved WGC-turneringen Cadillac Championship på Blue Monster-banen i Florida og er nu fire slag foran nærmeste konkurrent inden sidste runde.

Det skyldes ikke mindst, at Woods på de første 54 huller har lavet 24 birdier, som er personlig rekord.

Dermed ser han for alvor ud til at være genfødt efter nogle turbulente og sportsligt skuffende år.

- Jeg skyder længere, og det handler bare om justeringer. Jeg har lavet nye tabeller og nye fornemmelser, og det har taget noget tid at indarbejde. Det begynder at give pote nu, siger Woods ifølge Reuters.

Han gik i bold med Graeme McDowell, der for første gang i karrieren formåede at lave to eagler i samme runde, men alligevel måtte se sig distanceret af den tidligere verdensetter.

- Tiger var sej derude. Han spillede fantastisk, men jeg er glad for, at jeg stadig har en chance, siger nordireren, der altså er fire slag efter sin direkte konkurrent til førstepladsen.

Selv om Tiger Woods ramte stort set alt, hvad han sigtede efter på tredje runde, så ramte han også et palmetræ på 17. hul.

Bolden kilede sig fast i træet, og Woods måtte tage et strafslag og stille sig tilfreds med en bogey. Han tog dog revanche med endnu en birdie på dagens 18. og sidste hul.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere