McIlroy elsker stadig sin Caroline

Den nordirske golfstjerne glæder sig til at se sin kæreste, når de mødes i Florida næste uge

Rory McIlroy i fint humør forud for turneringen i Florida. (Foto: AP)
Rory McIlroy i fint humør forud for turneringen i Florida. (Foto: AP)

Rory McIlroy har måtte affinde sig med, at en del af optakten til golfturneringen WGC-Cadillac Championship denne uge er kommet til at omhandle andet end hans sving og putning.

Pressen har i stedet koncentreret sig om, funderet over og spekuleret i, at han enten var single og/eller havde tandproblemer og det der er værre.

Tandproblemerne ved sidste uges Honda Classic skulle være gode nok, selvom spekulationerne går på, at hans skifte fra Titleist til Nike har været den egentlige årsag til de svigtende resultater på det seneste. Til gengæld afviser han nu alle rygter om problemer på kærestefronten med danske Caroline Wozniacki.

- Alting på den front går godt. Og jeg glæder mig til at se hende næste uge, når hun kommer til Miami (for at spille Sony Ericsson Open, der begynder 20. marts, red.), sagde han til pressen onsdag i Doral, Florida, hvor golfturneringen skal spilles.

Læs også:

Se også: Efter rygter om brud: Nu hygger Caroline og Rory sig igen

- Jeg har læst, hvad der er blevet skrevet. Bare fordi man har en dårlig dag på golfbanen, og Caroline samtidig taber en kamp i Malaysia, betyder det jo ikke, at vi er ved at gå fra hinanden. Sådan er sport, sagde han.

Skriverierne og rygterne tog udgangspunkt i et lidt besynderligt sammentræf, da Wozniacki sensationelt røg ud til en kinesisk kvalifikationsspiller, der er nummer 186 på verdensranglisten. Samtidig spillede McIlroy for anden uge i træk rædderligt ved hulspilsturneringen Honda Classic og trak sig - mildest talt irriteret - efter otte huller på anden dagen, hvor han var syv slag over par. Fuldstændig uhørt for den ellers så velspillende verdensetter.

Læs også:

Se også: Rasende McIlroy forlader turnering

At de så samtidig valgte at holde en for dem længere pause i skriverierne mellem hinanden på Twitter udlagde flere medier som et tegn på, at de var gået fra hinanden.

Wozniacki og McIlroy har datet i halvandet år siden sommeren 2011. Danskeren er i denne og næste uge i Californien for at spille WTA-turneringen i Indian Wells.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere