Trods stormvejr: Rory nyder Caroline

Med Caroline Wozniacki på skødet og Thomas Bjørn i spidsen har Rory McIlroy rigeligt at se til med danskere i Singapore. Så hjælper det ikke, når regn og torden bryder løs

Kæresteparret på en golfbil i Singapore lørdag morgen dansk tid. (Foto: Reuters)
Kæresteparret på en golfbil i Singapore lørdag morgen dansk tid. (Foto: Reuters)

Det glider bestemt ikke i olie for Rory McIlroy ved Singapore Open denne uge.

Nordireren er at finde et stykke nede i feltet efter to runder, der i bogstavligste forstand har været stormfulde. Et kaotisk vejr med tung regn og torden har udsat og spoleret mange af de deltagende spilleres spil. Blandt dem McIlroy.

En dobbeltbogey på 13. hul i 2. runde sendte ham en tid et stykke tilbage, men han sluttede trods alt på en delt 11. plads efter de første 36 huller.

- Banen er bestemt ikke let, men især når man skal gå ud og ind hele tiden, har det været nogle frustrerende dage, sagde han til pressen.

Læs også:

Se også: Rory forsvarer ferie med Caroline

- Selvfølgelig ville det være rart at spille i ét stræk og ikke hele tiden skulle stoppe op. Men sådan er vilkårene, og det må jeg forholde mig til. Jeg er ret godt tilfreds med at være to under.

Han havde Caroline Wozniacki med rundt på banen. Efter finalen i Sofia sidste uge har den tidligere verdensetter ikke flere turneringer på programmet dette kalenderår. Så der er god tid til at hygge sig med kæresten.

Læs også:

Se også: Poulter scorer milliongevinst

- Det er skønt at have hende her, nu hendes sæson er slut. Det er hendes chance for at tage en pause, men at stå op klokken fem om morgenen for at se mig spille golf er ikke ligefrem min idé om ferie, så forhåbentlig kan vi nå nogle dage sammen, når jeg er færdig her, inden vi rejser videre til Hongkong, sagde McIlroy.

- Caroline er også med i Hongkong og Dubai. Og det er dejligt at tilbringe noget tid med hende, sagde McIlroy.

Wozniacki skal først i aktion igen på den anden side af nytår, når hun åbner sæsonen down under i opvarmningsturneringerne frem mod Australian Open.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen