Tiger Woods: Jeg slappede for meget af

Golfstjernen mødte op med den forkerte indstilling, da han glippede sejren i PGA Championship

Tiger Woods klandrer sig selv for at smide førstepladsen i PGA Championship, som i stedet blev vundet af Rory McIlroy. (Foto: AP)
Tiger Woods klandrer sig selv for at smide førstepladsen i PGA Championship, som i stedet blev vundet af Rory McIlroy. (Foto: AP)

Tiger Woods blandede sig inden weekenden i kampen om sejren af golfmajoren PGA Championship i USA, men endte til sidst 11 slag dårligere end den nordirske vinder Rory McIlroy.

- Jeg kom formentlig ud med den forkerte indstilling i går, siger Tiger Woods ifølge Skysports med henvisning til lørdagens første finalerunde.

Inden weekenden lå Woods nemlig helt fremme i den samlede stilling, men gik weekendens runder i 74 og 72 slag, mens McIlroy lå helt nede på 67 og 66 slag.

- Jeg var for afslappet, og jeg prøvede at nyde det, og det er ikke sådan, jeg spiller. Jeg spiller intenst og for fuld udblæsning.

- Det kostede mig.

Læs også:

Se også: Rory McIlroy vinder endnu en major

Woods har vundet turneringen fire gange, men ikke siden 2007. Trods nederlaget i 2012 havde han dog overskud til at rose den unge nordirer for sejren.

- Han er virkelig god. Han har alt det talent, han behøver til at gøre, hvad han gør. Og det her er den måde, Rory kan spille på. Når han får det til at køre, er det ret imponerende at se på, siger Woods.

Selv uden sejr kan Tiger Woods glæde sig over, at han med sin placering i turneringen er automatisk kvalificeret til det amerikanske Ryder Cup-hold.

De automatiske placeringer blev nemlig afgjort efter PGA Championship, og foruden Woods er de otte pladser gået til Bubba Watson, Jason Dufner, Keegan Bradley, Webb Simpson, Zach Johnson, Matt Kuchar og Phil Mickelson.

Læs også:

Se også: Dårligt vejr driller Woods og McIlroy

Holdkaptajnen Davis Love offentliggør derudover fire wildcardspillere den 4. september.

Ryder Cup - som er USA's kamp mod Europa - løber af stablen i Chicago den 28.-30. september.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen