McIlroy lider samme skæbne som Wozniacki

Golfspilleren Rory McIlroy må se rivalen Luke Donald tage førstepladsen på verdensranglisten.

McIlroy skal nu kigge op i stedet for ned på verdensranglisten. (Foto: AP/Darron Cummings)
McIlroy skal nu kigge op i stedet for ned på verdensranglisten. (Foto: AP/Darron Cummings)

Caroline Wozniacki har prøvet det et par gange. Og nu har Wozniackis kæreste Rory McIlroy gjort det samme. Mistet førstepladsen på verdensranglisten.

Mandag overtog englænderen Luke Donald positionen som nummer et efter en tredjeplads i golfturneringen US PGA Zürich Classic, som blev vundet af amerikaneren Jason Dufner.

Læs også:

Se også: Kjeldsen flyver i sydkoreansk finale

Rory McIlroy havde erobret førstepladsen uden at spille, da nordireren for to uger siden var i Danmark for at se Wozniacki spille tennisturneringen i Farum.

Luke Donald overtog senest førstepladsen på ranglisten fra netop Rory McIlroy i marts, og de to briter har kæmpet om førstepladsen i lang tid.

Se mere:

Se også: Over 9000 spillere med ved US Open i golf

Wozniacki raslede ned af verdensranglisten i begyndelsen af året, hvor hun ikke kunne følge op på flere flotte resultater fra 2011. Det betød, at danskeren mistede en del point, som hun havde optjent.

På verdensranglisten i tennis ligger Wozniacki i øjeblikket på en sjetteplads. Og med nederlaget i sidste uges WTA-turnering i Stuttgart, hvor hun røg ud i anden runde til tyske Angelique Kerber, får hun svært ved at kravle op ad listen.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere