US Masters-toeren vinder i Malaysia

Bare ugen efter at være blevet nummer to ved US Masters vandt Louis Oosthuizen golfturneringen Malaysia Open

Oprejsning for Oosthuizen (Foto: AP)
Oprejsning for Oosthuizen (Foto: AP)

Det varede tilsyneladende ikke længe, før golfspilleren Louis Oosthuizen fik lagt skuffelsen fra sidste uges Masters fra sig.

Sydafrikaneren tabte omspillet i major-turneringen til Bubba Watson, men kom flot igen, da han i denne weekend vandt Malaysia Open i flot stil.

Oosthuizen - der også måtte nøjes med tredjepladsen i Houston for to uger siden - førte længe turneringen, der undervejs måtte afbrydes to gange på grund af dårligt vejr.

Det betød, at Oosthuizen søndag måtte spille hele 26 huller for at nå at komme banen fire gange igennem.

Se også: Regnen stopper ikke Oosthuizen i Malaysia

Men han lod sig ikke gå på af afbrydelserne og havde i sidste ende et forspring på tre slag til nærmeste forfølger, skotten Stephen Gallagher.

- Jeg troede, at jeg ville have været mere træt. Jeg har haft en lang rejse herover, og derfor havde jeg ikke regnet med at spille så godt.

- Jeg vidste, at mit spil var der, spørgsmålet var bare, om jeg kunne gå hele vejen fysisk, siger han til European Tours hjemmeside.

Danske Søren Kjeldsen spillede sig op på sidstedagen og sluttede på en delt 16.-plads. Havde det ikke været for en ærgerlig dobbeltbogey på 14. hul, kunne han være endt i top-10.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere