Bubba Watson vinder Masters efter drama

Louis Oosthuizen hylder Bubba Watson efter at have tabt til amerikaneren i årets første store golfturnering

Bubba Watson, 33, trækker i den legendariske grønne jakke efter sejren i golfturneringen US Masters. (Foto: AP)
Bubba Watson, 33, trækker i den legendariske grønne jakke efter sejren i golfturneringen US Masters. (Foto: AP)

Den 33-årige amerikaner Bubba Watson sikrede sig på andet hul i omspillet med sydafrikaneren Louis Oosthuizen sejren i golfturneringen US Masters, men efter afgørelsen erkender Watson, at de afgørende slag ikke står særligt klart i erindringen.

- Jeg husker intet fra de sidste ni huller, siger Watson, der efter sejren gav tårerne frit løb, da han blev omfavnet af blandt andre sin mor på den legendariske bane i Augusta, Georgia.

Watson er den kun tredje venstrehåndspiller, der vinder Masters. Dermed kommer han i selskab med amerikaneren Phil Mickelson og canadieren Mike Weir.

På det første omspilshul brugte Watson og Oosthuizen samme antal slag. På det andet hul i omspillet kom begge spillere skidt fra start. Watsons bold havnede inde i en samling træer, mens Oosthuizens slag ikke var ret meget bedre.

Det lykkedes Watson at slå sin bold meget tæt på hullet, og efter at have set Oosthuizen misbruge sit første put, sikrede Watson sig sejren ved at klare hullet i par, mens Oosthuizen brugte et slag mere.

- Han fortjener det. Jeg havde chancen på hul 10 (andet omspilshul, red.). Men det var en fremragende dag. Vi havde det sjovt sammen, siger Oosthuizen om sin overmand.

Sejren giver Bubba Watson en præmie på omkring 1,5 millioner dollar, samt et evigt minde i form af den grønne jakke som vinderen af Masters traditionen tro iføres under sejrsceremonien.

Louis Oosthuizen, der i 2010 vandt British Open, kan trøste sig med, at han på søndagens andet hul formåede at lave en såkaldt albatros ved at slå bolden i hul i to slag på et par fem-hul. Det er kun sket fire gange tidligere i Masters-turneringen.

1 af 2 Den 33-årige amerikaner får et kram af sin mor på banen i Augusta, Georgia. (Foto: AP)
2 af 2 Bubba Watson, 33, trækker i den legendariske grønne jakke efter sejren i golfturneringen US Masters. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere