Anders Hansen lukker med fem birdier

Anders Hansen lavede fem birdier på de ni sidste huller af golfturneringen US Masters i Georgia

Anders Hansen ville åbenbart ikke stå tilbage for landsmanden Thomas Bjørn på sidstedagen af golfturneringen US Masters søndag.

Danskeren fulgte flot op på Bjørns afsluttende runde i tre slag under par, som han toppede ved gå de 18 huller i fire slag under par.

Den fine score blev sikret på de sidste ni huller, hvor Anders Hansen fem gange formåede at lave en birdie.

Scoren betød, at han lå i top-30, da han var færdig med at spille. På det tidspunkt var favoritterne dog først lige kommet i gang med deres sidste runde.

- Jeg synes, jeg spillede godt i dag og fik heldigvis gang i den på de sidste ni huller.

- Da jeg først kom under par, tænkte jeg, at så kunne jeg lige så godt fortsætte og give det en chance. Og det lykkedes heldigvis, siger Hansen til TV2 Sport.

Han havde undervejs i turneringen sit hyr med de vanskelige greens på Augusta-banen og opgav til sidst at læse dem.

I stedet prøvede han at føle og fornemme sig frem, og det resulterede altså i en glimrende sidste runde og en godkendt uge i Georgia.

- Jeg havde gerne taget resultatet, da ugen startede, og jeg har lært en masse af det her. Så det er en meget god fornemmelse, jeg står med.

- Jeg spillede kun en runde, hvor det så skidt ud. Ellers har jeg ramt bolden rigtigt fornuftigt, og det tager jeg med, siger Anders Hansen til tv-stationen.

Anders Hansens bedste majorresultat er tredjepladsen ved sidste års PGA Championship.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere