Dansk finaledeltagelse i Masters

Begge danskere kommer med i finalerunderne i US Masters, da både Thomas Bjørn og Anders Hansen klarede cuttet

Thomas bjørn er på en delt 57. plads i Masters før de to finalerunder. (Foto: AP/Chris O'Meara)
Thomas bjørn er på en delt 57. plads i Masters før de to finalerunder. (Foto: AP/Chris O'Meara)

De danske golfspillere Thomas Bjørn og Anders Hansen klarede begge cuttet ved majorturneringen US Masters på den legendariske Augusta-bane og går dermed videre til finalerunderne i weekenden.

Thomas Bjørn blev fredag noteret for en anden runde i 76 slag, fire over par. Samlet er danskeren fem slag over par, og det rækker til en delt 57.-plads.

Lidt bedre gik det for feltets anden dansker, Anders Hansen, som gik anden runde i par, hvilket samlet efterlader ham et slag bedre end sin landsmand.

Anders Hansen, som i sine hidtidige tre forsøg forgæves har forsøgt at klare cuttet ved US Masters, ligger nu samlet på en delt 47.-plads.

Læs også:

52-årige Fred Couples er på en delt førsteplads i Masters. (Foto: AP/David J. Philip) Golf Veteran fører US Masters

Begge danskere klarede cuttet ved årets første majorturnering på reglen om at være inden for 10 slag af den førende spiller efter anden runde og er dermed kvalificerede til finalerunderne i weekenden.

Veteranen Fred Couples deler sammen med Jason Dufner førstepladsen med 139 slag, men også Caroline Wozniackis kæreste, Rory McIlroy, blander sig i den absolutte topstrid på en delt andenplads med blandt andre Lee Westwood på 140 slag.

Knap så godt gik det for veteranerne Bernhard Langer fra Tyskland og spanske Jose Maria Olazabal der begge missede cuttet.

0 kommentarer
Vis kommentarer