Bjørn tilfreds trods fire bogeys i Masters

Både Thomas Bjørn og Anders Hansen står uden chancer for topresultat i US Masters efter tredjedagen

De to danske deltagere i golfturneringen US Masters, Anders Hansen og Thomas Bjørn, kommer ikke i nærheden af et topresultat i årets udgave af majorturneringen.

Anders Hansen gik lørdag tredje runde i 73 slag, mens Thomas Bjørn gik i 74 slag - to over par - og det var han godt tilfreds med.

- Jeg spillede godt i dag. Der er ikke så meget mere at komme efter. Det er en af de dage, hvor man laver 74 på Augusta og skulle have gået derfra med noget bedre, men sådan er det, siger Thomas Bjørn til TV2 Sport.

Thomas Bjørn leverede fire bogeys og to birdies, mens Anders Hansen stod for fire bogeys og tre birdies på den svære bane i Augusta.

Tredje runde er endnu ikke færdigspillet, men lørdag aften var amerikaneren Jason Dufner alene i front efter fem huller med fem under banens par.

Selvom håbet om en topplacering er ude, håber Thomas Bjørn, at han kan slutte turneringen godt søndag.

- Jeg skal se, om jeg kan lave en score i morgen. Det er det eneste, der gælder lige nu. Det skal gøres færdigt på en anstændig måde, siger Bjørn.

Tiger Woods, som havde en offday fredag, viste gode takter i tredje runde med to tidlige birdies, men den tidligere verdensetter kunne ikke holde niveauet og endte med at gå runden i 72 slag.

Rory McIlroy, som endnu ikke har gået tredje runde færdig, havde en forfærdelig dårlig start lørdag med to dobbeltbogeys på hul nummer et og syv.

0 kommentarer
Vis kommentarer