Bjørnen lige i hælene på Tigeren

Den danske golfspiller går første runde ved US Masters i et slag over par. Dårlig start af Anders Hansen

Golfspiller Thomas Bjørn fik en nogenlunde start ved årets US Masters, hvor han gik første runde i 73 slag, hvilket er et slag over banens par. Det placerer danskeren som en delt nummer 45.

Den danske golfspiller ligger dermed lige efter den tidligere verdensetter Tiger Woods, som op til turneringen er blevet nævnt som en af de helt store favoritter.

Dagen begyndte godt for Thomas Bjørn, som lavede birdie på andet hul. Senere gentog han bedriften, men på 9. hul gik galt for bjørnen, som lavede en dobbeltbogey.

Herfra blev det til to bogier og senere en birdie - og det endte altså med, at Thomas Bjørn gik banen i et slag over par. Det giver ham en placering som nummer 45 kort inden alle spillere har færdiggjort runden.

Den anden danske deltager i turneringen Anders Hansen fik en rigtig skidt start på turneringen, da han brugte 76 slag - fire over par. Det placerer Anders Hansen i den tunge ende af feltet.

Det amerikanske golfikon Tiger Woods kom fint i gang, men han lavede dog bogier på 17. og 18. hul, hvilket ødelagde runden en del.

Thomas Bjørn fik onsdag en fin optakt til den igangværende US Masters, da det lykkedes ham at lave en hole-in-one i den traditionsrige par 3-opvarmningsturnering

Det skete på banens niende hul, som er 120 meter langt og har en sø som forhindring. Tiger Woods har tidligere lavet golfsportens perfekte slag på samme hul.

På verdensranglisten er Thomas Bjørn nummer 32, mens Anders Hansen er placeret som nummer 40.

0 kommentarer
Vis kommentarer