Tung Masters-start for Anders Hansen

Golfspilleren Anders Hansen åbnede US Masters med en runde i 76 slag, hvilket placerer ham i den tunge ende.

Anders Hansen har tre gange forgæves forsøgt at klare cuttet ved majorturneringen US Masters, der spilles på den legendariske Augusta-bane.

Det ser umiddelbart heller ikke ud til, at den danske golfstjerne klarer cuttet i fjerde forsøg. Tirsdag åbnede Anders Hansen årets udgave af turneringen med en første runde på 76 slag - fire over par.

Det placerer Anders Hansen i den tunge ende af feltet, hvor størstedelen af feltet endnu ikke har færdiggjort første runde eller er kommet i gang overhovedet.

Blandt andre skal Thomas Bjørn - feltets anden dansker - først på banen 19.09. Anders Hansens runde bød på tre bogier, en dobbelt bogey samt en enkelt birdie.

Golf TV: Se Thomas Bjørns hole-in-one

- Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre anderledes. Jeg spillede, som vi aftalte, slog en masse rigtig gode slag og slog den også tæt på en del gange, men når jeg ikke kan få bolden i hul, er det jo ligegyldigt.

- Så virker det lidt som om, det er spild af tid, siger Anders Hansen til TV2 Sport.

Det amerikanske golfikon Tiger Woods kom fint i gang med en runde i 72 slag. Han lavede dog bogier på 17. og 18. hul, hvilket ødelagde runden en del.

De førende spillere er klokken 22.30 dansk tid på tre slag under par.

0 kommentarer
Vis kommentarer