Tiger Woods med stille Masters-åbning

Tiger Woods fik torsdag en rolig åbning på majorturneringen US Masters med en første runde i par

Det er bestemt ikke utænkeligt, at golfikonet Tiger Woods kan vinde majorturneringen US Masters på den legendariske Augusta-bane for femte gang i karrieren.

Amerikaneren fik torsdag en okay åbning på årets udgave af US Masters med en første runde i 72 slag, hvilket er lig med par.

Undervejs var Woods to slag under par, og det var han faktisk også inden de sidste to huller. Men her fejlede Woods med to bogier i træk, så runden sluttede med en lille nedtur.

Woods, der senest sejrede på Augusta i 2005, fik for halvanden uge siden sat en stopper for en 30 måneder lang titeltørke på PGA Touren, og straks derefter blev han gjort til Masters-favorit hos bookmakerne.

Det var samtidig Woods' første sejr, siden hans famøse sexskandale så dagens lys i slutningen af 2009. Her kom det frem, at Woods havde været sin nu eks-kone og mor til sine to børn utro med et hav af kvinder.

Golf TV: Se Thomas Bjørns hole-in-one

Amerikaneren, der er noteret for 14-major-triumfer, vandt senest en major-turnering i 2008. Dengang ved US Open.

Danske Thomas Bjørn er også noteret for par, men han mangler klokken 22 dansk tid fortsat sine ni sidste huller. Thomas Bjørn var to slag under par efter otte huller, men brugte seks slag på niende hul, der er noteret som et par-fire-nul.

Den anden danske deltager Anders Hansen blev noteret for 76 slag i første runde.

De førende spillere er klokken 22 dansk tid noteret for tre slag under par.

0 kommentarer
Vis kommentarer