TV: Se hole-in-one med smut

Martin Kaymer lavede et slag til historiebøgerne på sin første træningsrunde til US Masters

Martin Kaymer slår her et smut på vandet ... og lander bolden på green, som derefter triller i hul.
Martin Kaymer slår her et smut på vandet ... og lander bolden på green, som derefter triller i hul.

Årets første major-turnering i golf er lige om hjørnet.

Torsdag begynder Charl Schwartzel sit titelforsvar af US Masters på Augusta-banen i Georgia. Turneringen er spækket med traditioner, og en af dem foregår på 16. hul under opvarmningsrunderne.

Når spillerne har slået deres normale slag på par 3-hullet, slår mange af dem opildnet af tilskuerne endnu en bold droppet foran teestedet før søen.

Her prøver de at få den til at slå smut over vandet og ende på greenen.

Læs også:

Thorbjørn Olesen synes selv, han er årets rookie. (Foto: AP) Golf Dansk golftalent: Jeg burde have haft pris

Blandt de første på anlægget i går morges var Tiger Woods sammen med Mark O'Meara, og duoen spillede med på spøgen om end uden succes.

Det havde til gengæld tyske Martin Kaymer senere på dagen. Ikke alene fik verdens nummer seks bolden til at slå smut på vandet. Bolden endte på greenen og til tilskuernes brølende begejstring i hul.

Vijay gjorde det også

Ingen officielle kameraer fangede det historiske slag, men som det kan ses oven for, så blev optaget af en amatør.

Slaget tæller ikke som en officiel hole-in-one, men gør dog alligevel Kaymer til medlem af en eksklusiv klub af spillere med et smut-hole-in-one på Augusta. Klubben tæller også Vijay Singh, der præsterede det samme i 2009.

Update:Mange læsere reagerer på, at det ikke er en ægte hole-in-one. Som der står beskrevet i artiklen, tæller slaget ikke som en officiel hole-in-one. Men bolden er, som traditionen foreskriver, spillet fra før søen. Det er Kaymers første slag på bolden, som slår smut og går i hul.

Masters' officielle hjemmeside kalder også slaget for et es: "12:40 p.m. EDTMartin Kaymer just aced the par-3 No. 16 by skipping a ball across the pond."

0 kommentarer
Vis kommentarer