Søren Kjeldsen overhalede Bjørn i Dubai

To danskere slutter i top 10 i Dubai Desert Classics. Kjeldsen ender som nummer fem efter fornem slutspurt

Stærk afslutning sikrede Søren Kjeldsen femtepladsen i Dubai søndag. (Foto: AP)
Stærk afslutning sikrede Søren Kjeldsen femtepladsen i Dubai søndag. (Foto: AP)

Med en fornem præstation på sidstedagen har Søren Kjeldsen spillet sig helt op på femtepladsen ved Dubai Desert Classics i De Forenede Arabiske Emirater.

Kjeldsen gik banen i 67 slag, fem under banens par, og var dermed den bedste af samtlige spillere i søndagens runde. Ved hjælp af den præstation overhaler han sin landsmand Thomas Bjørn på målstregen.

Bjørn, der førte turneringen efter fredagens runde, kunne ikke helt leve op til de solide præstationer, han lavede i de to første dage.

Med 71 slag på søndagens runde ender Bjørn samlet 13 under par, et slag dårligere end Kjeldsen, og dermed slutter den rutinerede dansker som nummer ni.

De to sidste danskere endte noget længere nede i tabellen, men unge Thorbjørn Olesen kan rejse fra Dubai med en opmuntring.

Olesen gik sidste runde i tre slag under par og hoppede hele 27 pladser frem i klassementet, hvor han slutter som nummer 42. Søren Hansen bliver nummer 61 efter en sidste runde et slag over par.

Turneringen blev vundet af spanieren Rafael Cabrera-Bello, som med fire under par var den af topkandidaterne, der leverede den bedste sidste runde. Stephen Gallacher og Lee Westwood endte med at være et slag dårligere end den sejrende spanier.