Ryder Cup ikke altafgørende for Bjørn

Thomas Bjørn vil gerne spille Ryder Cup igen, men det har ikke førsteprioritet for den 40-årige dansker

Thomas Bjørn tager den med ro. (Foto: AP)
Thomas Bjørn tager den med ro. (Foto: AP)

Thomas Bjørn har i kraft af sin flotte 2011-sæson og et par gode resultater i begyndelsen af dette år spillet sig i en god position på den rangliste, som de europæiske Ryder Cup-pladser fordeles ud fra.

I modsætning til tidligere er det dog ikke alt eller intet for den rutinerede dansker.

- Jeg har nået en alder, hvor jeg ikke sætter mig ned og siger, at det eneste, jeg drømmer om, er at komme med på Ryder Cup-holdet.

- Jeg spiller godt lige nu, og det vil jeg nyde, for jeg ved, hvor hurtigt det kan gå den anden vej igen, siger han til Reuters.

Den 40-årige golfspiller ligger inden denne uges Dubai Desert Classic nummer 11 på listen, hvoraf kun de fem bedste er helt sikre på at komme med i den prestigefyldte dyst mellem USA og Europa.

Men da han samtidig også er godt placeret på verdensranglisten, kan Thomas Bjørn med et solidt første halvår af 2012 spille sig med i den golfbegivenhed, som han har deltaget i to gange tidligere - i 1997 og 2002.

- Forskellen på nu og for 10 år siden er, at dengang kunne man spille godt og komme på holdet. I dag er du nødt til at spille fantastisk, siger Bjørn med henvisning til, at de europæiske spillere i langt højere grad præger verdensranglisten nu, end de har gjort.

Thomas Bjørn blev nummer tre i Abu Dhabi Championship for to uger siden, og han sluttede som nummer 25 i Qatar Masters, der sluttede i weekenden.

0 kommentarer
Vis kommentarer