Topresultat i Qatar af Søren Hansen

Danskeren endte på femtepladsen i Qatar Masters. Også Anders Hansen sluttede i toppen

Mens Thomas Bjørn med en miserabel første runde hurtigt fratog sig selv chancen for at forsvare sin titel ved Qatar Masters i golf, blandede en anden dansker sig i den absolutte top.

Med en runde på seks under par på sidstedagen spillede Søren Hansen sig op på en delt femteplads.

Efter tre birdies på de sidste tre huller kunne danskeren gå i klubhuset med god samvittighed og med bevidstheden om, at han dermed klatrede højt op på ranglisten.

Også Anders Hansen spillede godt i finalen, som han klarede med fem under par - et slag dårligere end sin landsmand. Dermed ender Anders Hansen som nummer 12.

Thomas Bjørn fik samlet sig efter den vindblæste første runde torsdag. Den erfarne dansker indledte med syv over par, men spillede sig op på andendagen, så han startede finalen i par.

Her gik Bjørn gennem banen i fire under par og slutter dermed som nummer 25.

De to sidste danskere, Thorbjørn Olesen og Søren Kjeldsen, endte som henholdsvis nummer 59 og 67 i det 76 mand store finalefelt.

Skotten Paul Lawrie tog den samlede sejr med i alt 15 slag under banens par, mens golfsportens "bad boy", veteranen John Daly, der overraskede med et topresultat i første runde, endte på en samlet fjerdeplads.

0 kommentarer
Vis kommentarer