Annonce:
Annonce:

Wozniackis kæreste skovler penge ind

Den nordirske golfspiller Rory McIlroy advarer Luke Donald om, at han kan snuppe føringen på pengeranglisten

(Foto: AP)
(Foto: AP)
Annonce:
Følg Golf

Caroline Wozniackis kæreste, golfspilleren Rory McIlroy, sætter slutspurten ind i forsøget på at nå helt til tops på en rangliste ligesom sin danske veninde.

Den irske golfspiller har ikke opgivet håbet om at blive nummer et på den europæiske rangliste over præmiepenge, selvom han lige nu ligger nummer tre efter briten Luke Donald og tyskeren Martin Kaymer.

- Luke Donald har allerede vundet penge-titlen i Amerika, og det ser ud til, at han ved, at kan han holde Martin Kaymer og mig fra fadet de sidste uger af året også, så kan han også toppe på penge-ranglisten i Europa.

- Men det er ikke forbi endnu, og jeg er kommet her for at spille og for at spille godt, siger Rory McIlroy til AFP.

Wozniackis kæreste deltager i denne uge i Hong Kong Open, og da hverken Kaymer eller Donald er til start, har han chancen for at hale ind på sine konkurrenter.

Luke Donald fører den europæiske rangliste med 3,8 millioner euro, mens Marin Kaymer har 2,8 millioner og McIlroy har 2,7 millioner.

Rory McIlroy fik for alvor fart i karrieren, da han vandt US Open i juni, og i efteråret havde han fire top-fire resultater på stribe samt en sejr i Lake Malaren Shanghai Masters.

- Jeg har spillet rigtig godt i år. At nå op på andenpladsen er en stor sejr for mig, siger McIlroy.

Anders Hansen ligger nummer seks på den europæiske pengerangliste med 1,7 millioner euro, mens Thomas Bjørn er nummer otte med 1,5 millioner euro.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

DAGENS EB+

Annonce:
Selv ikke en prins kan få det hele
Annonce:

Mystisk mordkomplot

Annonce:
Annonce:
Annonce: