Thorbjørn Olesen fortsætter stabilt spil

Golfspilleren Thorbjørn Olesen holder for tredje dag i træk trit med de bedste i Alstom Open de France.

Det kan stadig ende med et topresultat for Thorbjørn Olesen, som for tredje dag i træk er med helt fremme i golfturneringen Alstom Open de France.

Thorbjørn Olesen gik lørdag for anden dag i træk en habil runde i banens par (71 slag), og danskeren er i alt fem slag under par, hvilket rækker til en foreløbig delt sjetteplads.

Englænderne Mark Foster og James Morrison fører European Tour-turneringen i samlet 204 slag. Thorbjørn Olesen har brugt samlet 208 slag og er dermed kun fire slag fra førstepladsen.

Nøjagtig som i fredagens runde lavede Thorbjørn Olesen tre birdier og tre bogeyer på de 18 huller, men det er stadig kanonrunden fra i torsdags i 66 slag, der holder danskeren i top-10.

Ud af top-10 røg til gengæld Anders Hansen, som havde en skidt dag på golfbanerne i Paris. Anders Hansen lavede blandt andet tre bogeyer og en dobbeltbogey og er nu gledet 20 pladser ned på en delt 29.-plads.

Lidt bedre gik det for Thomas Bjørn, som med en runde i et enkelt slag over par avancerede til en delt 23.-plads.

Også Jeppe Huldahl er fortsat med i turneringen, men han gik en endnu dårligere runde end Anders Hansen og er nu delt nummer 57.

Fjerde og sidste runde spilles søndag.

0 kommentarer
Vis kommentarer