Hartø gnider sine øjne over US Open-billet

Den danske golfspiller Andreas Hartø kom alligevel med til US Open sammen med Anders Hansen

Årets Fund, Andreas Morten Hartø, er stolt over at være med i US Open (Foto: Polfoto)
Årets Fund, Andreas Morten Hartø, er stolt over at være med i US Open (Foto: Polfoto)

Golfspilleren Andreas Hartø havde allerede opgivet håbet om at kvalificere sig til US Open, men natten til tirsdag lykkedes det så alligevel til hans egen store overraskelse at snuppe en billet til major-turneringen.

- Det er jo helt fantastisk.

- Det var en stor skuffelse i sidste uge, da jeg ikke kom med, og jeg havde sådan set allerede opgivet håbet. Så det var meget specielt at få det at vide i går, og selvfølgelig er jeg meget glad og glæder mig som et lille barn, siger Andreas Hartø til tv2sport.dk

Natten til tirsdag fik Andreas Hartø besked om, at han kommer med til US Open, fordi arrangørerne har uddelt to ekstra pladser. Den ene går til koreaneren Kim Dae-hyun.

Og den anden går til Andreas Hartø, som var førstereserve efter en kvalifikationsturnering til US Open i sidste uge, som endte i omspil med danskeren som bitter taber.

At 22-årige Andreas Hartø skal spille major-turnering allerede i sin første sæson som professionel, kommer bag på ham selv:

- Jeg har været professionel i under et år, og nu skal jeg allerede spille min første major, noget som mange andre aldrig nogensinde kommer til. Det er enormt specielt og noget, man skal glæde sig til. Det gør jeg absolut også.

- Det var ikke i mine tanker for et år siden, at jeg skulle spille major nu, siger Andreas Hartø.

Anders Hansen har allerede kvalificeret sig til US Open.

0 kommentarer
Vis kommentarer