Følg US Masters-finalen LIVE

Netop nu afgøres det, hvem af top-golferne, der skal have en ny jakke. Den eftertragtede grønne, som viser man har vundet US Masters. Følg afslutningen her

Tiger Woods starter med noget af en udfordring, hvis han skal vinde US Masters (Foto: AP)
Tiger Woods starter med noget af en udfordring, hvis han skal vinde US Masters (Foto: AP)

Tiger Woods er startet finalerunden forrygende - og han indhentede tidligt på fjerde runde Rory McIlroy, der ellers startede runden fire slag foran de nærmeste konkurrenter.

Den 21-årige nordirske golfstjerne Rory McIlroy viste i går ingen tegn på nerver, da han ved årets første major-turnering, US Masters, forsvarede sin føring på lørdagens tredje runde.

Inden søndagens sidste runde fører han med fire slag ned til de nærmeste.

- Det føles godt, men jeg tager intet for givet. Jeg ved, hvor hurtigt en føring kan forsvinde væk fra en, siger McIlroy, der leverede en runde i 70 slag, to under banens par.

Den tidligere verdensetter Tiger Woods indledte tredje runde som delt nummer tre, men amerikaneren måtte bruge 74 slag og er nu hele syv af slagsen efter McIlroy.

- Nu er jeg i en position, hvor jeg bare må gå ud på banen og spille en god runde for så at se, hvor det ender, lyder det fra en skuffet Woods.

Han er godt på vej. Hvis du ikke ser den afsluttende runde af US Masters på Augusta-banen på TV2 Sport, så kan du følge den live her.