Tigeren knurrer

Den tidligere verdensetter i golf Tiger Woods kæmper med om sejren i US Masters

Her misser Tiger et eagle-put i en runde hvor han viste lidt af den gamle, uovervindelige Tiger Woods. (Foto: AP)
Her misser Tiger et eagle-put i en runde hvor han viste lidt af den gamle, uovervindelige Tiger Woods. (Foto: AP)

Pas på, Rory McIlroy. Den nordirske golfstjerne fører godt nok årets første majorturnering, US Masters, efter fredagens anden runde, men den tidligere verdensetter Tiger Woods spillede sig samme dag gevaldigt ind i favoritfeltet igen.

Woods, som torsdag åbnede med et stille runde i 71 slag, skulle på andendagen blot bruge 66 slag for at komme rundt på den legendariske Augusta-bane.

Dermed er amerikaneren på en delt tredjeplads blot tre slag efter McIlroy.

- Jeg har spillet mig tilbage i turneringen. Der er fortsat lang vej hjem, men det bliver sjovt, siger Woods, der ikke har vundet en eneste turnering siden 2009.

Den seneste majorsejr er helt tilbage fra 2008, og historierne om Woods har det seneste år handlet mere om sexskandaler og skilsmisse end om golf.

Men fredag lignede Woods igen det golfikon, han er.

- Mit mål er at placere mig der, hvor jeg med ni huller tilbage på søndag har en chance for at vinde. Det er sådan, jeg plejer at gøre, og det har bragt mig succes tidligere, forklarer Woods, der har vundet US Masters fire gange i sin karriere.

21-årige McIlroy er til gengæld også fyldt med selvtillid efter en meget solid andenrunde i 69 slag.

- Jeg føler mig tilpas på banen. Jeg fører en majorturnering med to slag ned til den nærmeste inden finalerunderne, så det kan du ikke være skuffet over, lyder det fra verdens nummer ni.

Australske Jason Day er spilleren på andenpladsen inden de sidste to runder.